Zi`ne si ce medie ai aproximativ ca poate iti schimbam optiunea. Nu e un liceu prea bun, se intra cu medii mici, mai bine te duci la un liceu mai bun ca sa fi printre ultimii dintre cei mai buni pentru ca aici vei fi printe primii dintre cei mai prosti ca sa zic asa. E un liceu de mahala, carte nu prea se face, inainte era un liceu foarte bun. Arata bine, curtea e frumoasa, inainte era si un bazin de innot dar acum au facut sala de sport sau ceva de genu. In schimb din Iuliu Maniu nu stiu cu ce ai putea sa vi dar e putin cam departe de tine, avand in vedere ca bd iuliu mainu e in sectorul 6 si calea rahovei in sect. 5.
. depinde ce-ţi doreşti să faci mai departe. În principiu este un liceu bunicel.
Este lângă Oficiul Poştal nr. 69, staţia Petre Ispirescu, tramvaie : 4, 32, 15, 2, 37.
@mg
Un liceu cu care se intră sub 8, nu cred că este tocmai extraordinar. Cum am mai spus, depinde şi ce vrea mmadonna să facă mai departe.
Pai media imi va iesi 8, 30 si nu vreau la T Vladimirescu ca acolo este fratimiu, vreau un liceu care as putea face naveta si sa fie Stiinte ale naturi. Daca dau la Kiritescu, economic, la ce facultati as putea da.Eu vroiam Stiinte ale naturi pentru ca puteam merge la orice facultate.Va multumesc:*
Este un liceu normal, nu este chiar de copii foarte foarte destepti, cu 8, 20 intri sigur. Eu voi da anul viitor tot aici, este aproape de mine, imi place, profesorii ok. E bine.
@Aηηy sa stii ca carte se face, doar ca lumea nu observa aceste lucruri, toata lumea ne catalogheaza ca fiind RAHOVA-FERENTARI...
Si nu stau in bucuresti, locuinesc in provincie, intr-un sat aproape de bucuresti. Pot ajunge de la intrare in buc (Bulevardul Iuliu Maniu) la liceu Dimitrie Bolintineanu si ce mijloc de trasport i-au ca sa ajung la liceu.
As dori sa spun despre Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu ca este un liceu foarte bun, desi eu vin tocmai din Crangasi si fac cam 50 min...intr-adevar,toata lumea il catalogheaza drept "liceu din rahova, din tiganie"...ei bine ii pot contrazice pe aceia.LDB ftw *-*
Talentos întreabă: