anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai are rost sa existe ore de religie (nefolositoare parerea mea), muzica (nu le prea vad rostul), educatie plastica, chimie (fizica mi se pare mult mai importanta) si stiintele naturii(cam inutile) in scoli?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ministerul - la presiunea prostimii - a revenit: se acordă note și la muzică și la sport și la desen și la religie

| LordCristobal a răspuns:

Din cate stiu religia nu mai e obligatorie in scoli, se face cu acordul parintilor printr-o cerere.
Iar desenul, chimia si muzica ar trebui facute numai la profilurile de specialitate.
La liceu eram la Stiinte Sociale si era foarte enervant sa iti dedici timp la chimie, muzica si desen.
Si culmea ca erau profesori foarte enervanti la toate cele trei materii, la chimie dadeam teste chiar daca eram la profil uman iar la desen trebuia sa desenezi chiar daca nu aveai talent la desen si la muzica ne punea sa scriem note muzicale in caiet si sa facem portofolii.
Sunt in totalitate de acor cu tine.

| blackann a răspuns:

Fiecare materie are rolul ei, pare ca nu intelegi inca.

| anonim_4396 explică (pentru blackann):

Cel puțin muzica și religia chiar că nu ar avea niciun rost în ziua de azi, spre deosebire de educația financiară sau dezvoltarea personală

| blackann a răspuns (pentru anonim_4396):

Si in zilele mele ce rost avea? e fix acelasi lucru