| brokxy a întrebat:

Neața. Am o problemă cu licența. Una mare. Nu o știu așeza în pagină. Fac la ID, nu mi-a explicat NIMENI. Am făcut exact după ghidul facultății și tot nu a ieșit bine. Îmi puteți găsi un video cum trebuie așezată lucrarea de licență în pagină? Dacă nu îmi iese deloc o să plătesc pe cineva pe care cunosc să o editeze(asta nu cred că e ilegal, doar editare) Asta îmi e singura problemă pe care nu o pot rezolva. Nu tare mă pricep să editez în Word vă zic sincer. Facultatea mea nu acceptă decât lucrări în format online.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine intrebi un coleg colega de facultate ei stiu cum sa te ajute ca asta fac si ei, sau intrebi pe profesor spune i ca nu stii sa asezi in pagină si nu intelegi din ghidul facultatii ce pasi trebuie urmati sa rezolvi problema, si te vor ajuta ei, nu te grabii sa platesti pe cineva si la urma sa iti respinga licenta, cel mai bine si mai in masura sa te ajute sunt profesorii din clasa ei vor sa le faci online ei trebuie sa va arate practic cum se face, gindeste te ca la fel ca tine mai sunt colegi care nu stiu nici ei cum sa aseze licenta in pagina, mult succes.

| Gabryel85 a răspuns:

Dar la copy centere din astea nu se face si editare? Sigur nu e ilegala, nu se umbla la continut, ci doar la forma de prezentare.