Limba latină este este cea mai frumoasă limbă care s-a scris și s-a vorbit vreodată.
În cea mai mare parte a ei este riguros exactă și, dacă reușești de la început să o înveți și să o înțelegi, nu e grea deloc.
Sănătate și... spor la învățătură!
Fac latină cu o profă nebună. Vine în clasă, scrie 3 table, mai şi citeşte, dar nimeni nu ştie absolut nimic.
Nu e greu, de obicei te o lasa mai moale dar totusi daca vrei 10 trebuie sa inveti putin sau sa intelegi macar, eu daca stiam o lectie si niste cuvinte aveam 9-10
deci e usor, dar depinde si de profesor.
Pai eu am o profesoara care e putin exigenta dar ne lasa usor cu o nota buna daca stiam saconjugam la anumite cazuri... ceea ce nu e foarte greu... in concluzie Latina nu este foarte grea si nici foarte usoara, daca vrei sa ai o nota buna, ar trebui sa inveti jumatate de ora ![]()
Pai, eu sunt pe Filologie si dau teza la latina obligatorie. Si, sincer ii extrem de greu. Pe langa faptul ca nu intelegi mai nimic. In clasa a 10 a mai mult de jumate din clasa mea au ramas corigenti cu medii intre (3, 4) ..Profa a zis ca va fi posibil sa dam si bac-ul la aceasta materie daca se vor mai schimba mult legile...
uflex3 întreabă: