| VeVeriţaa a întrebat:

Pentru mine nu îmi doresc decât nişte nuci de Crăciun, însă pentru noii mei prieteni de aici, îmi doresc aşa:
pentru rinocerba sau Leopardon - să nu fie tristă niciodată, fiindcă am observat pe făţuca ei ceva care nu o prinde;
pentru greşităeintrebarea - un sutien nevesti-si, că e în mare dilemă şi la ora asta;
pentru executtemepenet - mai multe funde (eu i-am acordat una) şi să i se împlinească visul de a deveni dinozaur.
Voi ce doriţi celor care vă sunt alături aici, vă sunt amici, prieteni, parteneri de dialog?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Chiar nu pricep(zambet melancolic) ce nu ma prinde de făţucă?
In orice caz, doresc tuturor ceea ce sta scris deasupra intrebarii tale:Educatie si Cultura Generala(zambet trist)

15 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Bine, mai! Va doresc si eu un mare nuc in fundul curtii. Sa aveti de unde lua nucile alea...care verzi, care uscate, dupa gusturi si preferinte, na!

ardnaxur1961

Am picat ca musca-n lapte! Aici se pune de vreo orgie, ceva? Cu vin? Cu dans? Palinca nu e?
Nu de alta, dar eu, paranghelie, ioc! Stau singura-cuc acasa de Revelion si ma joc pe calculator. crying

ardnaxur1961

Multumesc! Multumesc! Primiti, deci, si hoaste batrane la paranghelie? Ma bucur. Sar'manaaaa...laughing

NOname
| NOname a răspuns:

Hehe, gresitaEintrebarea, daca mi-ai fi citit "profilul", ai fi aflat, ca nr. 3 (mersi pentru cadou! mi-a placut foarte mult) http://www.youtube.com/watch?v=DE9IchvpOPk&feature=fvw a intrat astazi glorios in topul preferatelor mele. O ascult de dimineata.
Sa-i scrii lui Milow (apropo, si Negramaro e bun), sa-ti dea si tie un procent din vanzari! Chiar meriti.
VeVeritza, iti doresc atunci sa-ti aduca Mosul un sac mare de nuci, sa-ti ajunga pentru un an intreg, iar tuturor prietenilor mei fericire si multa rabdare (o vor consuma cu blonda de mine), iar pentru gresitaEintrebarea o comanda speciala: niste boxeri Haute Couture (unicati) si un dictionar romana-pasareasca, ca sa inteleaga mai bine, cand i se sopteste ceva.;)

NOname
| NOname a răspuns:

@gresitaEintrebarea, acum eu am nevoie de un dictionar. Mi-l imprumuti pe-al tau?

| NickiMinaj a răspuns:

Mihaela30 : Nu uita de BU(V)lgari! rolling on the floorrolling on the floor

| Leocerba a răspuns:

"pe post de raspuns" : punctu 5(nu pentru piesa-n sine) l-ai vazut? era acolo, alb, elefantastic.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Eu lui @gresitaEintrebarea ii doresc BUcurii, BUnatate si-un BUjor!

Ma gandeam si la BUtoi, BUrta, BUhai, BUlgare de nea, BUzdugan, BUrsuc, BUfnita, BUrete... dar mai bine lasa!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Ntz, ntz... bu(V)lgari il tin pentru mine, parfumul ca parfumul, dar daca e ceas? Doamneee-fereste!

PS. Cand am devenit asa zgarcita?

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

@gresitaEintrebarea, tu vrei sa-i spargi nucile lui VeVe? sau ale tale? :d

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Oooo, dedicatii:d
Aleg 3(fara numar, fara numar...vinul).
Si 4 pentru ca va fi un Revelion.

PS. pentru cand pic sub masa(atat la 3 cat si la 4) nu ai gasit nimic?

| VeVeriţaa explică:

Hihihi, erau două sau vedeam eu dublu. Treaba bună e că am testat şi Caipirinha şi am văzut patru. Şi ningea cu fulgi mari şi verzi, ca-n poveşti...

| VeVeriţaa explică:

Pot fi bijuterii Bvlgari, să nu uitaţi ce e important, doamnelor! Eu, ca VeVe, m-aş bucura dacă ar exista măcar o zgardă Bvulgaribatting eyelashes

| VeVeriţaa explică:

@Leopardon, vorbeam tocmai despre această tristeţe care uneori răzbate dincolo de zâmbet. Fii fericită, nu chiar fericire haotică şi zbuciumată ca a unicului meu prieten TPU-ist (că banuiesc că e obositoare), dar fericire.
Prietenului meu major şi zburdalnic, spre ştiinţă: VeVe e majora de câteva luni.

| Cristian_9371 a răspuns:

Salut, eu le doresc sanatate ca-i mai buna decat toate.