Chiar nu pricep(zambet melancolic) ce nu ma prinde de făţucă?
In orice caz, doresc tuturor ceea ce sta scris deasupra intrebarii tale:Educatie si Cultura Generala(zambet trist)
Bine, mai! Va doresc si eu un mare nuc in fundul curtii. Sa aveti de unde lua nucile alea...care verzi, care uscate, dupa gusturi si preferinte, na!
Am picat ca musca-n lapte! Aici se pune de vreo orgie, ceva? Cu vin? Cu dans? Palinca nu e?
Nu de alta, dar eu, paranghelie, ioc! Stau singura-cuc acasa de Revelion si ma joc pe calculator.
Multumesc! Multumesc! Primiti, deci, si hoaste batrane la paranghelie? Ma bucur. Sar'manaaaa...
Hehe, gresitaEintrebarea, daca mi-ai fi citit "profilul", ai fi aflat, ca nr. 3 (mersi pentru cadou! mi-a placut foarte mult) http://www.youtube.com/watch?v=DE9IchvpOPk&feature=fvw a intrat astazi glorios in topul preferatelor mele. O ascult de dimineata.
Sa-i scrii lui Milow (apropo, si Negramaro e bun), sa-ti dea si tie un procent din vanzari! Chiar meriti.
VeVeritza, iti doresc atunci sa-ti aduca Mosul un sac mare de nuci, sa-ti ajunga pentru un an intreg, iar tuturor prietenilor mei fericire si multa rabdare (o vor consuma cu blonda de mine), iar pentru gresitaEintrebarea o comanda speciala: niste boxeri Haute Couture (unicati) si un dictionar romana-pasareasca, ca sa inteleaga mai bine, cand i se sopteste ceva.;)
@gresitaEintrebarea, acum eu am nevoie de un dictionar. Mi-l imprumuti pe-al tau?
"pe post de raspuns" : punctu 5(nu pentru piesa-n sine) l-ai vazut? era acolo, alb, elefantastic.
Eu lui @gresitaEintrebarea ii doresc BUcurii, BUnatate si-un BUjor!
Ma gandeam si la BUtoi, BUrta, BUhai, BUlgare de nea, BUzdugan, BUrsuc, BUfnita, BUrete... dar mai bine lasa!
Ntz, ntz... bu(V)lgari il tin pentru mine, parfumul ca parfumul, dar daca e ceas? Doamneee-fereste!
PS. Cand am devenit asa zgarcita?
Oooo, dedicatii:d
Aleg 3(fara numar, fara numar...vinul).
Si 4 pentru ca va fi un Revelion.
PS. pentru cand pic sub masa(atat la 3 cat si la 4) nu ai gasit nimic?
Hihihi, erau două sau vedeam eu dublu. Treaba bună e că am testat şi Caipirinha şi am văzut patru. Şi ningea cu fulgi mari şi verzi, ca-n poveşti...
Pot fi bijuterii Bvlgari, să nu uitaţi ce e important, doamnelor! Eu, ca VeVe, m-aş bucura dacă ar exista măcar o zgardă Bvulgari
@Leopardon, vorbeam tocmai despre această tristeţe care uneori răzbate dincolo de zâmbet. Fii fericită, nu chiar fericire haotică şi zbuciumată ca a unicului meu prieten TPU-ist (că banuiesc că e obositoare), dar fericire.
Prietenului meu major şi zburdalnic, spre ştiinţă: VeVe e majora de câteva luni.
CocoMexii întreabă: