La noi la tara se spune drod in nas ca la porc
. Iti dai seama saraca bunica'mea... ma uitam cu ea la televizor la o emisiune pe MTV si era un tip cu pierce in nas, la care bunica'mea:uita'te si la ala, i'o bagat drod in nas ca la porci ![]()
O data aveam blugi rupti la genunche(alta moda
)si vine bunica'mea la mine cu 50 lei si imi zice:ia Paula draga, mergi si ia'ti o pereche de blugi noi ca astia ti s'o rupt, saraca de tine
Oooff, doamne, omule! Daca-i moda, ce mai conteaza detaliile astea nesemnificative?
Eu, care am o imaginatie debordanta, nu ma gandesc decat in ce hal ar chirai un detector de metale de pe aeroport la trecerea unuia cu belciuge din astea, ca nu chiar toate sunt din aur sau argint. La mine a chirait de la un amarat de nasture de te scotea din minti.
Mai andrei, era o sarma care se baga in rat, fiindca porcul rama.la rama nu poti pune sarma in varful ei fiindca ea nu porc. da porcul era cuminte dupa aia.nu mai darama costereata.si taurului satului, i se punea un belciug in sfarla, pentru a putea fi stapanit. buhaiul respectiv se imperechea contra cost cu toate doamnele vaci din sat.cand vedeai o baba cu vaca de lant prin sat, o intrebai; unde mergi lele frasino? la taure fa.asta era prostitutie curata da ce vrei? numai taure sa nu fii.sau sa fii?
Adina2275 întreabă: