anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pierce sint deja o moda. In sprinceana, buza, nas, sfirc, buric, si mai jos, da pe alea le vede un public mai restrinshee hee Well, pe vremea lui Ion Creanga cum se numeau pierce-urile astea, cumva belciuge? Porcului i se punea un belciug in rit sa nu mai rime. Am putea spune ca cineva si-a pus belciug in nas, sau sfirc etc. Sau am putea spune ca porcului i se pune un pierce in nasuc, sa nu mai zgurme?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

La noi la tara se spune drod in nas ca la porc laughing. Iti dai seama saraca bunica'mea... ma uitam cu ea la televizor la o emisiune pe MTV si era un tip cu pierce in nas, la care bunica'mea:uita'te si la ala, i'o bagat drod in nas ca la porci laughing
O data aveam blugi rupti la genunche(alta moda chatterbox )si vine bunica'mea la mine cu 50 lei si imi zice:ia Paula draga, mergi si ia'ti o pereche de blugi noi ca astia ti s'o rupt, saraca de tine rolling on the floor

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Oooff, doamne, omule! Daca-i moda, ce mai conteaza detaliile astea nesemnificative?
Eu, care am o imaginatie debordanta, nu ma gandesc decat in ce hal ar chirai un detector de metale de pe aeroport la trecerea unuia cu belciuge din astea, ca nu chiar toate sunt din aur sau argint. La mine a chirait de la un amarat de nasture de te scotea din minti. laughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu prefer sa le rezum pe toate la niste... sarme.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Bun, adica eu am o sarma in nas? thinking thinking
mai jos nu am nimic tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai andrei, era o sarma care se baga in rat, fiindca porcul rama.la rama nu poti pune sarma in varful ei fiindca ea nu porc. da porcul era cuminte dupa aia.nu mai darama costereata.si taurului satului, i se punea un belciug in sfarla, pentru a putea fi stapanit. buhaiul respectiv se imperechea contra cost cu toate doamnele vaci din sat.cand vedeai o baba cu vaca de lant prin sat, o intrebai; unde mergi lele frasino? la taure fa.asta era prostitutie curata da ce vrei? numai taure sa nu fii.sau sa fii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Super tare intrebareasmug!
Nu vreau sa'mi imaginez cum te simti cand iti pui in limba. sfarc si"mai jos"
:-s

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe vremea lui Creanga, daca te referi la piercinguri pe penis cum am vazut la doi adolescenti, se numeau struna cu fir de par din coada calului.Se spune ca erau femeile inebunite dupa asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ehe hircioage, srtuna inca mai inebuneste fumeile, le scoate din minti devil devil devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are vaca sprincene?