anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU am o problema la scoala: decate ori vin la scoala unu imi fura ce gaseste in ghiozdan i-am spus dirigintei si a zis ca face glume si mi-am cumparat chipsuri am deschis punga si caqnd sa iau un chips mi-a loat punga si am mancat-o pe drum ce as putea sa fac in afara de: 1)sa-i dau una(eu i-am dat vreo 9 si nu se potoleste) 2)sal zic la diriginta (zice ca glumeste) 3)sa nu mai vin la scoala(as vrea eu) 4)sa nu mai i-au lucrurile(iau 4) deci n-am ce face decat sa ma mut la alta clasa dar .........astept raspunsuri cat, mai bune ps:am zis sim la parinti si exact ca diriginta mea

Răspuns Câştigător
| NikoIsDirectioner a răspuns:

Incearca sa.i vorebsti ca de le om normal la om normal, daca el nu e normal linisteste.l un pic si spune.i doliantele tale, daca nu te intelege nici cu vorba buna, apeleaza la candva mai mare in afara de parinti si diriginta, poate un frate sau psihologul [am dat un exemplu ), o persoana mai apropiata tie, sau pune ceva stricat in punga si o s vada el ce inseamna sa furi laughing Parerea mea, Bafta!

| ajutorul3zz a răspuns (pentru NikoIsDirectioner):

Eu am vrut sa il platesc pe 8unu de a7 da frasu e a9a deci.,...

5 răspunsuri:
| CosminC86 a răspuns:

Salut! De "retardati" nu poti scapa, decat intr-un fel, care nu-l voi pronunta aici. Singura varianta ar fi sa te transferi.

| George1347 a răspuns:

Fa-l de rusine in fata clase muritor de foame, tampit, hot, si tranteste-i una dupa ceafa, iti zic eu trebuie sa functioneze daca nu functioneaza transfera-te. happy

| YzzaSiiAtat a răspuns:

Paii....cheama-i pe parintii tai. funda?

| andii3 a răspuns:

Cnd te mai intalnesti cu el si iti ia ce iti mai cumperi (chipsuri sau suc etc.) si i zici daca nu mil dai de bat si daca nu le da dai cateva suturi n cur si impingel pe jos