| alinaaa26 a întrebat:

Sall tpu.am facut niste probleme la info in MinGW, l am copilat, nu arata nicio eroare insa programul nu face nimic. m-am verificat de nu stiu cate ori si nu gasesc vreo greseala.care ar putea fi motivele pentru care nu merge?

Răspuns Câştigător
| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Probleme info rezolvate + cereri probleme info + tutoriale www.infox.site50.net (posteaza aici si te ajuta ei)

9 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Folosesti MingW-ul asta la programare?

| monstrulet a răspuns:

Sigur ai vreun cout sau printf ca sa iti afiseze ceva? Astepti o tasta la terminarea programului ca sa nu se inchida fereastra repede?
Pune codul pe http://pastebin.com/ si da-ne link sa vedem si noi daca are ceva.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Dar ai facut bine programul?

| alinaaa26 explică (pentru GoodGuyOviCONTSUSPENDAT):

Jos nu imi apare nicio eroare si l am tot verificat.cred ca e bine dar nu pot fi totusi 100% sigura deoarece sunt incepatoare.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns (pentru alinaaa26):

Cand faci un now program deschizi minGW apoi dai la meniu pe new, o sa apara o casuta iar acolo in stanga va scrie Win32Console Application, dai un click stanga pe el apoi scrii ce vrei in casuta. Dupaceea vei merge iar la meniu si vei da iar pe new, va aparea iar o casuta si dai click dreapta pe C/C++ Source file, denumesti fisierul apoi dai ok.
Ai grija sa nu fie deschise mai multe fisiere sursa.
Ai mai compilat in acel minGW de cand l-ai instalat, si daca a mers?

Am mai copilat inainte si atunci a mers

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Inchide minGw-ul redeschide-l si apoi compileaza din nou.

Am incercat si tot nu merge

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Probleme info rezolvate + cereri probleme info + tutoriale www.infox.site50.net (posteaza aici si te ajuta ei)