Nu, profilul de la liceu nu afecteaza deloc intrarea la o anumita facultate, dar va trebuii sa inveti singur acasa BILOGIE si CHIMIE, fiindca din ele vei da examenul de admitere la facultate.
Este intr-adevar foarte bine sa incepi meditatiile dintr-a 11-a fiindca ai nevoie de o pregatire serioasa deoarece exista inca concurenta acerba la examenul de admitere.
"sa urmez medicina...as dori sa fac meditatii de biologie si chimie din clasa a 11a. Este cumva prea devreme"
e ok și de bun simț așa. Baftă!
Nu e prea devreme nici anul acesta.
Dar focuseaza-te pe toate. Ca din cate stiu eu in media de admitere se ia in calcul si media de la bacalaureat.
Intereseaza-te la cei care deja sunt studenti la medicina in orasul in care vrei sa dai tu. Medicina nu are conditii si subiecte standard ca la alte facultati.
Buna. Nu e prea devreme, pana la urma e viitorul tau. Si sora mea a fost pe mate-info si in a 12-a a facut meditatii pentru admitere la medicina la biologie si chimie si a intrat cu nota 10. Daca esti perseverent/a si chiar vrei asta, o sa reusesti.
Nu iti afecteaza cu nimic alegerea, important e sa te interesezi si sa inveti ce se cere pentru examenul de admitere, dupa care, oricum vei avea materii diferite fata de cele din liceu
VizireanuMihai întreabă: