| Squirlex a întrebat:

Salut! Sunt la liceul economic din Focsani si tocmai ce am intrat in clasa a 9-a pe profilul Economic. Ma gandesc sa dau bacul la economie pentru diploma si sa merg mai departe la FEAA Iasi pe Informatica-Economica, deoarece vreau sa stiu atat informatica cat si ceva economie. Ma gandesc la un job cu informatica precum programator, dar si sa am alta optiune in caz ca nu merge in domeniul economic, precum sef la o firma, contabil etc. Am doua intrebari. 1) Daca dau bacul la economie, trebuie sa invat doar economia sau trebuie sa invat de asemenea contabilitatea si calitatea produselor si serviciilor? 2) Fac o alegere buna de viitor daca dau bacul la economie si merg mai departe pe FEAA pe Informatica-Economica? Am zis de ce vreau asta. Nu stiu exact cum e cu facultatea si cu ce ma ajuta fiecare licenta, dar vreau sa-mi fac o idee. Multumesc!

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

"un job cu informatica precum programator... si merg mai departe pe FEAA pe Informatica-Economica"

la feaa NU faci programare așa că ori economist la feaa ori programator la altă specializare