| XxAlexandruxX a întrebat:

Ajutati-ma va rog rezultatul inmultirii x²+2·x·2+2²
este egal cu x²+4x²+4 nu?happy

Răspuns Câştigător
| meowlis a răspuns:

Gresit.
Rezultatul e : x²+4x+4 happy.
Funda?batting eyelashes

9 răspunsuri:
| qsdfvybubi a răspuns:

Nulaughing..adika eu nu cred ca vine 4x la a doua..doar 4xlaughing..si e o formula.(x+2) totul la a doualaughing

| Lightning1997 a răspuns (pentru qsdfvybubi):

Nu vad ce e de ras in asta. emoticoanele au pus stapanire pe intreaga generatie de adolescenti, din nefericire.Un om serios nu le foloseste.

| Skylerx a răspuns (pentru Lightning1997):

Vrei sa spui ca persoanele de pe TPU care le folosesc sunt proaste laughing? Retrage-ti parerea, si daca nu stii, suntem in 2012, toti folosesc emoticoane, si pe messenger, si la scoala, oriunde. straight face

@XxAlexandruxX, stii, temele pe TPU sunt interzise, plus ca nu vad ce e greu la exercitiul asta laughing

| Emill a răspuns (pentru Skylerx):

Vin examenele, de aceea multi cer ajutor.

| Skylerx a răspuns (pentru Emill):

@Emill, iti dau regulile de pe TPU? Sa vedeti? Nu vreau sa ma cert, dar pe TPU nu se fac teme! De ce site-ul se duce de rapa? Pentru ca toti isi fac temele aici, si pentru ca multi le raspund (cu raspunsul). Dau citat:
'- rezolvarea de teme pentru acasa prin intermediul site-ului TPU',
In functie de gravitatea fiecarei situatii, pe TPU se aplica diferite sanctiuni:
eliminarea postarilor neconforme;
setarea contului de utilizator astfel incat respectivul sa nu poata posta nimic direct pe site si sa aiba constant nevoie de validarea postarilor (descriam mai sus cum decurge aceasta validare, vezi intrebarea:"m postat o intrebare, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?" si intrebarea "Am postat un raspuns, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?");
suspendarea contului pe o durata de 30 de zile (detalii mai jos);
revocarea dreptului de a raporta (vezi intrebarea "Ce se intampla daca raportarile sunt injuste sau abuzive?");
revocarea dreptului de a vota intrebari sau raspunsuri (se aplica acelor utilizatori care voteaza abuziv);
revocarea dreptului de a utiliza chat-ul;
stergerea contului;
in cazul comportamentelor care intra sub incidenta legii, ne rezervam dreptul de a depune plangere penala si de a sesiza organele abilitate.

| Lightning1997 a răspuns (pentru Skylerx):

M-am referit la faptul ca un om serios nu le foloseste, nu la un om prost.Iar emoticoanele sunt interzise pe TPU, scrie clar in regulament.Bineinteles ca voi, generatia de acum, le folositi,(din pacate), numai messenger-ul e de vina.Probabil ca ai remarcat ca un om matur nu le foloseste.

@alex123sincerul, am 13 ani, le folosesc. A fost vreun copil cu contul suspendat din aceasta cauza? Ce au emoticoanele? Nu vreau sa zic ca nu sunt matura, ma inteleg cu ceilalti utilizatori prin intermediul meu, nu te intereseaza daca pun emoticoane sau nu, multi fac asta, de ce tot te iei de mine? straight face

| Lightning1997 a răspuns (pentru Skylerx):

Nu ma iau de tine, daca te-ai fi uitat prin raspunsurile mele ti-ai fi dat seama ca niciodata nu m-am implicat in certuri, nici atat nu m-am luat de cineva.Ti--am dat un sfat doar, tu faci ce consideri tu.