| WohooAmTreiFunde a întrebat:

Scurt si la subiect: La ce ajuta funtitele de sunt toti innebuniti dupa ele?

Răspuns Câştigător
| sensesDelight a răspuns:

Adevărul e că nu ajută cu nimic special, înafara faptului că-ți mai bagă niște puncte care te măresc în Rank-ul celor de pe TPU. Am observat și eu că mulți sunt ahtiați după fundițele astea, așa că dau un răspuns la oha, după care cer mândri cea mai mare fundă. Eu una sunt aici ca să ajut, nu mă interesează fundițele astea, mai ales că nu sunt bune de nimic. Multă lume crede că te fac să devii expert TPU. Ei bine, dați un click la "comunitatea" (sus, dreapta) și vedeți că există muuulți cu peste 300 de fundițe care nu sunt experți TPU. Am mai citit pe aici și că nu știu ce câștigi. Sunt doar zvonuri și speculații, acesta e doar un site în care poți oferi ajutor și a primi, numai că lumea e dornică de suprematie și trebuie să primească dita` funda în schimb. ^_^

8 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Cand primeste o persoana funda, primeste 100 de puncte pe aceea funda si il ajuta sa isi mareasca rank-ul, sa devina expert TPU. Aceea funda este rasplata pe care ii dai acelei persoane pentru ca te-a ajutat.

| rosto a răspuns:

Am observat si eu ca multi sunt innebuniti dupa fundele astea, de parca te ajuta cu ceva o fundita. e drum luuuung pana sa ajungi sa fii expert TPU; plus ca statutul de expert nu te incalzeste cu nimic, nu iti ridica nimeni statuie; numai ca nah, pustii astia cred ca sunt mai bine vazuti daca au funditele alea acolo.

| andre999 a răspuns:

Eu un fel de a premia cel mai bun raspuns nu ajuta cu nimic, dar oamenii nu prea fac lucruri bune fara sa se astepte la o recompensa.

| Piticaaa a răspuns:

Nici eu nu am inteles, dar ma simt bine cand stiu ca dau cel mai bun raspunslaughing

| MuadDib a răspuns:

Eh ce sa-i faci... copilasilor le plac lucrurile colorate. happy

| NiceBaby a răspuns:

Nu inteleg nici eu! Unii direct dau intrebarea:,, Funda?,,. Ce prostie important e sa ajuti. Poate un om are nevoie de ajutor repede, iar cineva care stie rs nu raspunde pentru ca nu va primi funda.Deci ce obtii daca ai sute de fundite? Se publica poza ta pe tot siteul? Devii star? NU! Obtii doar un titlu si poza ta e inconjurata de oranj.Si primesti si un nume stupid. Dar altfel nu s-ar raspunde la intrebari.Asa ca bine ca exista funditele cei care le vor la nebunie, vor raspunde imediat. big grin

| danteluta a răspuns:

1 fundita=1 raspuns corect, bun.la ce ajuta? nu ajuta e sa zic o recompensa data de cel caruia i-ai raspuns corect. dar aici ideea e sa ne ajutam nu sa umblam dupa fundite.nu?

| darkgirl_9581 a răspuns:

Pai la un numar mare de fundite devii expert TPU.

Întrebări similare