Pfff. ce tare
sunt unele lucruri, de care nici prin gand nu-mi trecea.cum ar fi : "Acidul gastric pe care stomacul omului il elimina pentru a descompune mancarea este atat de puternic incat poate dizolva o lama de ras"...
Ce chestie...
ce de mai poate organismul nostruuu
Cateva din cele enumerate, sunt atingeri proaspete retinei mele. Ma-ntrebam de ce dorm mai mult ca toti la un loc, acum gasesc raspunsul.
Stiati ca cocosul canta diferit in toate tarile, Franta:cococroco, Spania: chichirichi, Romania:cucurigu, etc?
Buna,
Stiai ca crevetele are inima in cap?
stiai ca una din cele mai curioase si rare mamifere din lume este cea denumita mustata regala, aceasta maimuta este atat de mica incat incape intr-o palma, in schimb are niste mustati fff mari?
stiai ca o singura oaie poate furniza destula lana pentru. fabricarea a 14 pluavare?
stiai ca cand un mascul leu cand pune stapanire pe un grup omoara toti puii.
stiai ca cangurul nu poate merge inapoi, are o sarituara mai lunga de 12 m si alearga in salturi cu o viteza mai mare de 60km/ora?
stiai ca o girafa are acelasi nr de oase in gatul sau la fel ca si la oameni?
stiai ca elefanti pot comunica intre ei de la o distanta de 18 km prin infrasunete?
stiai ca cea mai mare soparla din lume este dragonul de komodo, care atinge o lungime de 3 m?
stiai ca vaca trebuie sa bea pana la 70 de litri de apa pe zi pentru a furniza laptele necesar vitelului?
stiai ca femela leu se ocupa cu vanatul pana la 90%?
stiai ca ragetul unui leu adult poate fi auzit de la o distanta de 7 km departare?
stiai ca elefantul este singurul mamifer care nu poate sari?
stiai ca cangurul nu poate merge inapoi?
stiai ca nu l-am downloadat ci sunt doar cunostintele mele?![]()
Bye
Ely
Si tu stiai ca este imposibil sa stranuti cu ochii inchisi, ca o persoana clipeste de 25, 000 de ori pe zi, animalul care doarme cel mai mult este Kuala doarme 18-22 ore pe zi si ca nu bea apa, isi ia apa din frunzele de eucalipto, sau stiai ca albinele se nasc cu acelasi tamaniu cu care traeste toata viata sau ca mustele au 15, 000 de papile gustative in picioruse? Si as putea sa continui...
Hmmm... ce pot sa spun.De cand cu google toti invatam lucruri nebanuite. Te felicit din "sufleu"!
Stiai ca berea e cunoscuta inca din sec IV inainte de Htistos, au descoperito egiptenii...
anonim_4396 întreabă: