| JOYROO a întrebat:

Sunt anul I la UPB Mecatronica si Robotica. Am doar 32 de puncte credit si urmeaza sa dau un examen care mi-ar putea da inca 4.

Stie careva care este nr minim de pc pentru a trece in anul 2? Cel mai nou regulament pe care l-am gasit pe Google e din 2017 si scrie ca la UPB ai nevoie de 35 pc minime pentru a trece. Poate s-a schimbat intre timp.

De asemenea, daca nu am destule puncte, pot lua restantele din toamna pentru a-mi mari nr de pc si a trece in anul 2?

Răspuns Câştigător
| DanielPH a răspuns:

Salut!
Eu cred ca sunt 35 de credite mai peste tot, in cazuri particulare sa fie mai multe sau mai putine. La UTCB avem 35 de credite, cu toate ca stiu persoane care au trecut in anul 2 si cu 15...
Cel mai bine ai face tot posibilul sa iei cat mai multe credite, mai ales ca sunt examene online, cumva-cumva tot te mai "inspiri" cand simti ca parca ai dat tot din tine. laughing
Daca ai gasit regulamentul din 2017 inseamna ca este inca valabil.
Da, creditele din toamna se adauga la actualele si in functie de numarul de atunci se tine cont.
Hai, fara griji si baga mare! Succes! happy

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal e sa iti ceara jumate din credite dupa sesiunea de toamna, dar habar n-avem noi ce regulament au ei
Recent si academia de politie a pierdut un proces in contencios pe tema asta