| Alexa1234a a întrebat:

Urgent!

Legat de Capacitate.

Dacă la răspunsul celei dea doua întrebări de la exercitiul 1 am scris și anul se taie tot?

Eu am gândit că recordul a fost „făcut" (nu știu cum să spun) în La Campionatul Mondial din Berlin din anul X deoarece poate s-au mai desfășurat Campionate la Berlin dar recordul a fost bătut în anul acela.

Deci dacă am scris si anul o să pierd toate cele 2 puncte?
Vreau un răspuns sigur, vă rog.
A mai făcut cineva așa?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se considera incorect dupa parerea mea, deoarece puteau fi cerinte diferite deci nu cred ca se va lua in considerare. Acum depinde si de corectorul care va primi lucrarea ta

| Chitaristul26 a răspuns:

Sunt sanse sa nu fie corect, intrucat erau doua cerinte separate. Dar depinde si cum decide corectorul ca e bine

| Alexa1234a explică (pentru Chitaristul26):

Nu mă refer la prima cerință cu anul în care s-a inventat cronometrajul cu la 2 în care ne spunea la care Campionat a fost depășit recordul.

| Tudor123123 a răspuns:

Si eu am scris 2009, de ce s-ar scadea? Numai pentru ca ai oferit informatii mai clare, specificand si anul?

| Tudor123123 a răspuns:

A da, si in regulament scrie ca se corecteaza in favoarea elevului, deci nu o sa iti scada

| Oti_Odette_1990 a răspuns:

Nu ti se scade. Este un raspuns corect care contine informatii suplimentare. Era gresit daca era incomplet.

| Carausu_Mihaela_1997 a răspuns:

Normal nu ar trebui, dar oricum nu scade tot. eventual un punct, 2