Mi-e teama de cei ce coboara sub ramura bestiala.
"Nu sunt periculosi cei ce omoara prin metode clasice, extrem de periculosi sunt cei ce-ti degradeaza pishicul prin metode oculte!"
Nu te ambala Flav, eu dau acelasi raspuns ca la prima intrebare:
De "oameni" nu, dar de "animale" da.
Si daca se va sterge si asta, tot asa o sa procedam, pana cand detectivi fara pregatire vor ceda.
Domnul este ajutorul meu, nu ma voi teme. Ce mi-ar putea face omul? Evrei 13:6
Stai linistit, probabil unii au intrat pentru asta.sa distruga, in loc sa coopereze, sa ajute! Am si eu 2 care ma urmaresc cu atentie si ataca cu spamuri, dar nu mi-e frica ci mai mult mi-e lehamite de atitudinea pe care o au! Mergi inainte.
Frica de oameni...
Well...sa o luam cu inceputul fiecare ne temem de ceva no?
Pei boon...
Depinde de ce oameni in interiorul unui om care arata fioros se poate ascunde un suflet de aur![]()
Sau invers in interiorul unui om amabil, dragut, de treaba la prima vedere se poate ascunde o scorpie de om o vulpe sireata![]()
Fiecare om e prost in felu lui, destept in felu lui, frumos in felu lui, urat in felu lui si etc
nimeni nu e perfect si ca sa iti raspund la intrebare
Imi e frica doar de oameni prosti![]()
Adica de cei violenti -.-
Din pacate exista oameni rau de care este firesc sa ne fie frica si din si mai mare pacate nu stim care dintre ei ne pot face mai mult rau.deci,da.mi'e frica de oameni.
De oameni in general nu.de inamici invizibili care, cauta sa faca rau cu vorba, peste tot pentru a urca ei, o treapta, doua, chiar daca nu esti o piedica in calea lor.sant prosti, dar sunt periculosi.cunosc arta pupatului in fund, si de a sta aplecati, in fata cui trebuie.si fac mult rau, dar ma gandesc mereu ca vina se imparte; mai vinovat e cel care-l ajuta pe genul acesta de inamic, si pune botul la vrajeala.
anonim_4396 întreabă: