Eu înafara de limba engleza și franceza foarte puțină nu prea pot diferenția limbile între ele, pentru mine de exemplu japoneza, chineza, mongolă, koreeana sună la fel
"acest cântec...nu ar fi in rusa ci in germana, este adevărat?"
corect!
https://genius.com/Dschinghis-khan-moskau-lyrics
Diferentierea intre doua limbi indo-europene a ajuns sa fie o mare dilema? In cazul asta ne indreptam spre barbarie, in doua-trei generatii, iar in cazul tau, chiar in aceasta generatie. Melodia este in limba germana. Este un text de doi bani despre Moscova. Singura dilema este cum de nu poti diferentia tu insuti germana de rusa. Daca tatal tau totusi stie cate ceva, trebuia sa te ridice si pe tine un pic.
Sau poate mai degrabă te-ai făcut tu de râs în fața lui pentru că nu ești în stare să faci diferența dintre germană și rusă?
Între franceză și italiană ești în stare să faci diferența?
Sa zicem dar între italiana și mexicană în nici un caz, și nici între japoneza, chineza, coreeană nu pot face diferența mie mi se pare că sună cam la fel așa și cu asta nu știu de ce poate pentru că nu am cunoștințe despre aceste limbi
Nu exista limba mexicana la fel cum nu exista limba braziliana. Exista limbile Spaniola si Portugheza.
Limbile din Asia nu-ti cere nimeni sa le diferentiezi, dar cele Europene, ar cam trebui.
Ia-ti un ghid de conversatie in mai multe limbi, ca sa stii macar "Buna, Ce mai faci?"
O fi titlul cantecului Moscova, dar uita-te si tu cum e scris.
Moskau e in Germana. Daca era in Rusa, era Москва
A ha, deci limba rusa este doar cu hieroglife? Eu am mai pus niste întrebări despre ea dar nu mi-am dumirit toate suspiciunile și nu cred că am înțeles foarte multe
Cum de puteau citi ruși la PC in anii 90 care era doar in limba engleza? Cei care nu cunoșteau limba ce făceau?
Vad ca tot 6 litere au folosesc SI ei, și la ei este ca si la noi? Adică gen cand scrii un cuvânt exista reguli de scriere/ pronuntie cum este in franceza ou care se citește U, h mut care se scrie dar nu se citește sau este ca si in limba romana? Adică in general Nr de litere este egal cu Nr de sunete?
Ei spun Mockba nu Moscova? Cum se spune in limba rusa, adică cum se pronunță?
Exista Setarea Language (limba) pe orice PC.
Poti adauga mai multe tastaturi (keyboard) si sa le schimbi dupa cum preferi.
Asa puteau "citi" si rusii, si japonezii etc pe calculator. O simpla setare de limba.
@Tnasescu22 Atenție! Pe aici nu sunt permise jignirile. Poți să vorbești așa acasă cu cei din familie, dar nu aici! Deocamdată ți-am dat un raport pentru ștergerea răspunsului.
anonim_4396 întreabă:
ChirtoacaMadlena întreabă: