| maria14142 a întrebat:

Vreau sa stiu de ce este nivelul de terorism atat de ridicat? Adica in fiecare zi auzi la stiri tot felul de jafuri sau ca cineva a facut rost de pasapoarte false, buletine etc.Cum pot,sa zicem, 3 persoane sa faca atat de usor rost de asa ceva in zilele noastre? funda pentru cel mai explicativ raspuns

Răspuns Câştigător
| UzumakiMelania a răspuns:

Părerea mea este că unii oameni sunt leneşi şi preferă să meargă pe calea uşoară care de cele mai multe ori este să ajungă pe străzi sau să fure. Sau mă rog, depinde de copilăria fiecăruia. În fiecare zi auzi ştiri prosteşti din care nu înveţi nimic şi vezi prezentări cu jafuri etc. pentru că lumea face bani din bârfe. Am ajuns să ne vindem atât de uşor. Generaţia noastră se prosteşte din ce în ce mai rău şi totuşi numai noi o mai putem salva.

| maria14142 explică (pentru UzumakiMelania):

In acelasi timp, tot noi o distrugem crezand tot ce arata, nu?

| UzumakiMelania a răspuns (pentru maria14142):

Mda.

5 răspunsuri:
| StefanKogut a răspuns:

La prima intrebare raspunsul e: pentru ca e razboi, iar terorismul e una dintre tactici. La a doua intrebare raspunsul e: pentru ca sistemele de evidenta a populatiei sunt dezvoltate la mijlocul secolului trecut si nu sunt nici pe departe sigure. Nimeni, atunci cand au fost realizate, nu s-a gandit ca va veni o vreme in care vor exista identitati virtuale mai importante pentru persoana respectiva decat identitatea fizica si ca iti vei putea verifica contul fara sa prezinti un buletin in original.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai tocmai ca in zilele noastre pot face rost usor, la cata tehnologie exista...

| maria14142 explică (pentru suntserios):

La cata tehnologie exista ar trebui sa putem sa ii depistam mult mai usor, adica ei fac rost de un anumit tip, noi luam unul si mai bun, insa astazi totul costa.Si in tara noastra momentan, banii existenti nu se duc pe ceea ce trebuie!