anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am lucrat în două locuri ca agent pază și în ambele m-au dat afară. La unul, după un an, iar la altul după trei zile.
Pretenții salariale nu am, dar mi-ar plăcea un loc de muncă în care să mai fac câte ceva, nu doar să stau statuie 12 ore.
Îmi petrec timpul plimbându-mă, uitându-mă la seriale și citind, uneori. Unii ar zice că sunt norocos, că nu am motive să mă plâng, dar mie nu îmi place viața pe care o duc. Faptul că nu lucrez mă cam deprimă și mă gândesc să mă sinucid, să mă arunc de la etajul 8. Dar, nu o fac că îmi e frică că o să rămân paralizat. Și pentru că îmi e frică că nu o să mor și o să rămân paralizat, mă simt ca un prizonier în viața asta.
Și pe lângă că nu lucrez mai am și anxietate, stări de panică, merg des la baie(care poate fi o problemă la un loc de muncă).
Cunoașteți oameni care s-au simțit ca mine?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mersul des la baie poate denota o problema serioasa cu rinichii sau fuga smechereste de munca.
De ce nu te trezesti la realitate sa devii un om cu bun simt si constiincios, ca sa poti pastra un loc de munca, castigand ceva bani, sa te intretii?

Ti-as recomandata sa mai lasi plimbatul, ca ala il poti face dupa servici sau in weekend, ia-ti ceva de munca, ca sa te poti intretine, sa-ti faci si tu o relatie, fiindca fetele fug de puturosi care nu au chef de munca si nici bani in buzunar.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Nu ați citit cum trebuie întrebarea.

Și e strict problema mea dacă muncesc sau nu, pe dvs nu vă privește! Dacă ai fi citit ce am scris, ați fi aflat că ăsta e unul dintre motivele pentru vreau să mă sinucid.
Dacă nu puteți să dați un răspuns ok, de ce nu ocoliți întrebarea?
De-aia nu mai pot eu că nu am o relație cu o analfetă cu 4 clase.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum adica, sa te sinucizi din motive de lene, ca nu vrei sa muncesti ci sa trandavesti toata ziua?
Binainteles ca se gaseste de munca in tara, sute de joburi disponibile, pentru cine doreste cu adevarat sa munceasca.
Ma rog, inca iti permiti sa trandavesti pe spinarea bietilor parinti, dar cand ei se duc, ce vei mai face?
Ca nici fetele nu se uita dupa trantori... iar pensie de la stat nici atat.

Nu prea se găsește de muncă, dvs stați în Australia, nu aveți de unde să știți.
Și nu de-asta vreau să mă sinucid.
Oricum, nu cred că dvs v-ați omorât cu munca în viața asta.
Leneșă sunteți dvs, nu eu!
Dacă nu vă place de mine, blocați-mă și gata!
Spuneți cuvinte mari, cuiva care se simte mic în lumea asta!

| anonim_4396 explică (pentru anaad2011):

Îmi pare rău, Ana! sad

| anaad2011 a răspuns (pentru anonim_4396):

.fac pipi incontinuu!

| Peli75 a răspuns:

Frate, este greu. Și eu am chestiile astea cu anxietatea și atacuri de panica. La fel la locul de muncă nu mi-ar place doar să stau, sau să fac eu un anumit lucru mult timp. Nu sunt angajat, doar acum ce am terminat școala, dar știu că am fost la un moment dat la ceva probe de muncă. Au zis că mă vor angaja, nu au mai făcut-o. Este nașpa să fi așa, și gânduri am multe și eu, dar din astea de suicid nu am. Sper să te faci bine, căci sincer, eu te înțeleg perfect!