Omu acela e bolnav ( tatal tau ) tot acest circ ieftin,cine a zis,ce a zis, e problema fix a ta, a sotului tau, si tatalui tau, mamei tale. Restu? eu zic sa le cumperi un bilet cu destinatia 'la dracu' cu bilet doar dus. Cum spusesi si tu, esti sunt doar neamuri, vorbiti cand va amintiti, familia e mama/tata/sot/sotie/copii, restul? intra la categoriile 'neamuri' dar sa nu intreaca masura
Te sfatuiesc sa ignori ce comenteaza rudele si sub nici o forma sa nu-l mai implici pe tatal tau in barfa, comentarii rautacioase sau alte barfe, fiindca omul are nevoie de liniste si pozitivitate.
Nici nu stiu de ce faci din tantar armasar, ca in fond nu s-a intamplat nimic grav, doar barfa, dar faptul ca tu nu te poti abtine si continui sa comentezi induci stres tuturor si ii faci rau tatalui tau.
Dupa cum vezi, inclusiv tatal tau te-a rugat sa-i lasi in pace, deci omul vrea sa nu mai auda barfa si sa-si vada doar de sanatatea lui. Respecta-i rugamintea tatalui si lasa naibii orgoliul ala, ca -ti afecteaza tatal.
Ești nebuna? Tu nu înțelegi ca ei au sunat și au jignit, neamurile lui au împrăștiat pe la toate neamurile neadevăruri și bârfe prin care ne-au făcut pe noi sa picam rău, ca ii vrem raul tatei? Eu fac din țânțar armăsar, sau ei ca scornesc rahaturi și nu se gândesc ca omul ala e bolnav? Unii din voi citiți cu cu.ru.
Gura lumii slobodă, doar pământul o astupă.
Cred că pică rău, dar n-ai ce face.
Ignoră-i!
Adu problemele înaintea lui Dumnezeu în rugăciune tainică, și lasă-le acolo ca să le rezolve El. "Pe cel ce vine la Mine nu-l voi izgoni afară" -este făgăduința Mântuitorului.
Dacă nu ți le rezolvă pe loc, insistă, stăruiește, și nu Îi da pace până când nu le va rezolva.
Sa iti spun eu ceva? Aproape toti avem cate un neam de nebuni. Intr-adevar, ai facut bine si ceea ce trebuie sa faci in continuare este sa ii ti fata sotului tau in fata acestor neamuri. Mie cand mi-am cumparat o casa, stiau toti ca trebuie sa trec un râu. Si mi-a scos una povesti prin tot neamu ca trec Someş-ul cu vaporul( sunt cel putin 6 poduri rutiere). Asa este cand nu ai de lucru acasa si in loc sa iti vezi de viata ta, te uiti la viata altora. Nu pune la suflet si ramai langa sotul tau.