Cum ai fost la doctor dar in zadar? Mergi la un psiholog, e o problema serioasa care necesita rezolvare rapida, altfel o sa se tot agraveze. Ai nevoie de sprijin si ajutor in "lupta" asta, si cel mai bine te poate ajuta un psiholog sau un grup de intrajutorare.
Încearcă să nu-ți mai cumperi nici mâncare, vei vedea atunci ce înseamnă să fii atât de prost încât să bagi la aparate.
Aici cred ca e numai alegerea ta.Desi constientizezi ca e rau ceea ce faci, continui.Nu ai vointa.Rolul psihologului cred ca e acela de a te convinge cat de daunator e acest lucru.Dar tu stii deja si tot persisti.Numai tu esti in masura sa pui capat acestui viciu.
Adreseaza-te unui psihoterapeut sau consilier psihologic. Este o problema de vointa si o problema ce presupune a-ti accesa resursele interioare. Raspunsul se afla in capacitatea ta de a-ti reinventa stilul de viata si a gestiona aceasta situatie care iti provoaca atat de multa nefericire.
Iti recomand un forum unde poti vorbi gratuit cu psihologi autorizati:
http://psihoterapie.freeforums.org/index.php
Ce slujba ai, si cate ore muncesti pentru banii aia? Daca tu consideri ca toata munca depusa pentru aia 450 de lei este egala cu 20 de minute de aparate si nu iti pasa ca pierzi toti banii aia joaca-te in continuare!
Ce te motiveaza la pacanele? dorinta de castig? ambitia de a recupera sumele pierdute pana acum? eu nu am dependenta asta, dar presupun ca astea ar putea fi motivele. daca da: citeste pe net despre jocurile de noroc si calculele probabilistice din spatele diverselor jocuri. pentru ca iti dai seama ca ai o problema (ceea ce este foarte bine!) incearca sa intelegi ca toate aceste jocuri au un "negative expected value" pentru jucator pe termen lung. mai pe romaneste, este posibil sa ai noroc si sa castigi "o mana" dar pe termen lung pierzi. daca intelegi asta, in mod normal ar trebui sa dispara si motivatia pentru joc. bafta