| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Am problema cu o nouă iubita a unui amic! Este crescuta de părinți care elogiază comunismul! Umbla numai în rochii, nu se machiază, nu umbla cu smartphone-ul deoarece ea crede ca cineva o supraveghează și nu îl ia cu ea, habar nu am de ce l-a cumpărat dacă este de părere ca smartphone-ul o spionează! Totul a început intr-o seara când eu si iubita mea ne-am hotărât sa ieșim la un suc cu vechiul meu amic și nouă lui prietena, cum ar veni sa facem o întâlnire în patru! Ea venea adusa de părinții ei la 24 de ani, nu știa cum se fac copiii ( nu glumesc ) și spunea ca ea nu prea a mai ieșit în lume pentru ca părinții ei nu au lasat-o pana la 18 ani! Acum eu și prietena mea am încercat sa îi spunem amicului meu ca ea se comporta foarte ciudat iar el ne-a explicat ca părinții ei nu prea o lăsa să facă nimic singura! Ceea ce este și mai grav este ca ea ne-a invitat pe mine, pe amicul meu și prietena mea la ea acasă sa îi cunoaștem părinții lucru pe care nu prea vreau sa îl fac! Ce sfat ar trebui sa îi dau amicului meu despre ea, având în vedere ca ea a început deja sa îl schimbe și sa îi bage în cap tot felul de idei, de exemplu îi spune ca dacă vrea o relație de lunga durata trebuie sa îi promită ca se vor căsători deoarece ea nu vrea sa trăiască cu el în concubinaj, lucru care mi se pare absurd având în vedere ca ei s-au cunoscut de aproape doua luni! Eu și iubita mea chiar nu vrem sa ne băgăm în relația lor dar adevărul este ca ne afectează și pe noi, deoarece el o aduce pe mereu la întâlnirile noastre! Ce sfat sa îmi dați?

7 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Nu prea poti face nimic. adica odata ce a inceput acea fata sa il reformeze pe prietenul tau cu anumite idei. a ales deja sa o asculte si nu e asa grav ca doreste nunta inainte de s&x.

Incearca sa te intalnesti doar tu si cu el si sa asculti ce crede despre ea si daca au probleme, ca daca exista mereu vei fi acolo pentru tine, incearca sa vezi cum si ce crede despre ea, in caz ca nu spune nimic rau despre ea si cunosti ca nu evita subiectul, atunci daca ii spui ca iubita lui e ticnita posibil sa se supere

| gabicoo a răspuns:

Dacă nu o mai vrea prietenul tău zii că sunt eu interesat de subiect. Am totuși o mică problemă: Sunt un pic cam însurat! laughing

| Pacientul0 a răspuns:

Fii un prieten bun, sincer și deschis, dar pune limite dacă simți că situația te afectează. Nu e responsabilitatea ta să-i schimbi relația, dar poți să fii acolo pentru el dacă are nevoie de sprijin sau sfaturi.

| mihai69 a răspuns:

Nu te amesteca.

| ania a răspuns:

Va afecteaza pentru ca orice femeie se simte umilită sa trăiască in concubinaj si acceptă, daca ii place mult persoana, in speranta ca va urma cat de curand casatoria.
Un bărbat adevarat caută o soție nu o concubina.
Cu cat trece mai mult timp in care refuza sa i se dedice cica iubitei lui prin căsătorie, ea devine mai frustrata si nefericita. La fel cum yn bărbat simte nevoia de sex, o femeie simte nevoia de afectiune exclusiva pe care o înțelege prin faptul ca acționezi in acest sens si te casatoresti cu ea.
Daca fata e virgina, se respecta, amicul are cele mai mari sanse la o casatorie fericita.

| Miruna333 a răspuns:

Nu il poti salva daca nu vrea sa fie salvat, si daca i-a sucit mintile fatuca aia. Spune-i deschis ce te deranjeaza, si dupa nu mai insista.

| Cipi1212 a răspuns:

Cine mai elogiază comunismul in ziua de azi?