| Ionut2025Tz a întrebat:

Am si eu o curiozitate. Ce ati gasit extrem de neatragator la o persoana de sex opus cu care aveati o relatie, incat v-a determinat sa incheiati acea relatie.

22 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai niste intrebari de rahat sa il maninci, astea sunt lucruri indiscrete ce intrebi tu aici nu se spala rufele in public, fiecare are defecte si calitati si barbati si femei, nici unul nu este perfect.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Amuzant @anonimg, dar nu e chiar asa. Nu e vorba de "cautat" defecte cit de perceput. Pentru respectivii poate fi ok in capul lor, dar nu si pentru tine. De exemplu, in cazul meu -

1. Are trei pisici, e dezastru cu parul de pisica in casa aia. Plus ca pute uneori de iti pica nasul cand intri. A pisici, desigur.
2. Lipsa de incredere. Culmea, combinata cu incredere idioata. La modul ca imi comentezi daca ridic telefonul in directia ta, desi nu intentionez decat sa imi verific niste mesaje, dar dormi cu mine dupa ce bei de nu mai stii de tine si as putea sa iti fac orice ca nu ti-ai aduce aminte daca nu as lasa semne.
3. Irositul timpului. La modul folosit bani cash in loc de card, cumparat mai multe chestii pe bonuri diferite, cate un bon pentru fiecare sacosa...
4. Megalomania, ca sa ii zic asa. Tu esti perfect/a, toti din jur sunt defecti si ar trebui sa zica mersi ca le acorzi atentie. Asta in acelasi timp in care efectiv nu mai ai prieteni.
5. Posesivitate stupida. Nu esti intr-o relatie de facto cu mine/altul/a, dar comentezi cand suna cineva ca cine/ce/cum si faci presupuneri.
6. Ipocrizie mistica - te dai credincios/asa, iti faci cruci cand pleci de-acasa, ai icoane pe ici-colea, si cica tii post, dar te apuci si bei in post de te faci pulbere. Nu tot timpul, e suficient o singura data.

Si ar mai fi destule. Orice asemanare cu persoane reale e o coincidenta lipsita de intentie. tongue

| TheGentleman a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

De ce a folosi bani cash este pierdere de timp? As zice că e mai probabil să cheltuiești banii de pe card, pentru că nu verifici tot timpul soldul, ai plăți recurente, pe când banii cash sunt mai ușor de economisit, cel puțin dpd psihologic, pentru că vezi exact cât ai, îi simți.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru TheGentleman):

Pai verifici soldul, doar iti poti seta sa primesti notificare la fiecare plata cu cit ai cheluit si cit mai ai. Nu activez platile recurente. Banii cash sunt mai greu de manipulat din orice punct de vedere. Si la card iti poti vedea mult mai bine ce si cum ai cheltuit.

| anonimg a răspuns:

Eu nu am găsit defecte pentru că nu le caut. Noi trebuie să ne încurajăm prin calități, prin lucrurile bune. Defectele duc pe proprietarii lor la propria lor ruină, și deci trebuie să arătăm cu cât mai mult compasiune.

| Ionut2025Tz explică (pentru anonimg):

Aici nu sunt de acord. Scopul fiecaruia e sa evolueze. Daca o persoana nu e constienta de propriile defecte, considera ca nu are si implicit se multumeste sa vegeteze in propria mediocritate in loc sa aspire sa devina cea mai buna versiune a sa. Doar prin constientizarea propriilor defecte poti lua masuri pentru inlaturarea lor. Multumesc pentru opinie.

| johnnny123 a răspuns:

În ce fel este asta relevant pentru tine? Ceea ce un om găsește neatrăgător poate fi atrăgător pentru un alt om.

Tu, de exemplu, găsești "neatrăgător" faptul că partenera ta s-a tuns scurt, și ai luat asta ca pe un afront personal.

Mie nu mi s-ar fi părut nici neatrăgător, și în niciun caz o dovadă de lipsă de respect la adresa mea.

| Ionut2025Tz explică (pentru johnnny123):

Sunt doar curios, atata tot. De ex. mie imi plac partenerele feminine, si nu divortez pentru o tunsoare. Dar ca sa deschid eu topicul intrebarii puse de mine, in facultate am renuntat la o mandra pentru lipsa ei de implicare in pat.
Fata o frumusete pe care orice barbat ar fi dorito alaturi, insa in pat statea nemiscata asteptand sa finalizez.
Am fost dragut si i-am explicat fetei de ce termin relatia, in ideea ca poate ia masuri pe viitor cu alti parteneri.

| johnnny123 a răspuns (pentru Ionut2025Tz):

"Nu divortez pentru o tunsoare."

Oh, nu, nu divorțezi pentru o tunsoare. Ai în schimb o reacție foarte matură și rațională:

" în 20 Februarie | Ionut2025Tz a întrebat:
[...]Eu o vad ca lipsa de respect fata de mine si cum sunt un barbat heterosexual cu principii bine inradacinate, asa ca maine dupa ce vin de la munca ii voi comunica faptul ca nu ma simt atras de ea.
Nu tolerez in relatia mea lipsa de respect si nu doresc sa creez precedente, asa ca oficial intru in abstinenta cam vreo 6 luni.
Unii probabil vor crede ca exagerez pentru faptul ca partenera s-a tuns scurt in stil barbatesc, insa daca imi doream un barbat alegeam un barbat alaturi de mine"

Pai ti-am spus ca am o relatie bazata pe comunicare, incredere si respect.
Sotia si-a motivat decizia si am inteles de ce a facut aceasta alegere neispirata.
Dar asta e o discutie de alt topic. Daca te deranjeaza imaturitatea si irationalul personalitatii mele, Cristi din Bucuresti a procedat foarte matur, jigneste apoi da ignore.
Invit pe oricine nu e de acord cu perceptia mea asupra relatiilor sa procedeze la fel. Raman cu cei dispusi sa invete din experientele celorlalti. Multi sau putini, timpul ne va spune.

Clar. comunicare, încredere și respect.

Apropos, când se termină perioada de șase luni de abstinență punitivă pe care ai impus-o? Din calculele mele, dacă a început la final de februarie, îi vei oferi afecțiune partenerei pe la finalul lui August? Numai bine, poate până atunci îi crește un pic părul.

Sti, intunericul face minuni happy

Nu cred că dacă o faci pe întuneric se mai numește "abstinență".

Ca să nu mai vorbesc de cât respect îi arăți partnerei dacă-i spui "ești atât de nașpa încât nu pot face sex cu tine decât în beznă."

În concluzie, se pare că nu prea înțelegi nici termenul de "abstinență", nici termenii "respect, comunicare și "încredere".

| madzu a răspuns (pentru Ionut2025Tz):

Macar a-ti rezolvat-o cumva, oricum si eu sunt de parerea ca trebuia sa te intrebe. Gen daca partenerul meu are barba si eu consider ca-i sta mai bine cu decat fara, logic ar fi sa ma intrebe ce parere am. Cum si eu il intreb de multe ori daca e ok si pentru el imbracamintea sau orice altceva. Pana la urma, ne reprezentam unul pe celalalt.

| Bula a răspuns (pentru Ionut2025Tz):

Inseamna cu TU ai avut un defect major: nu ai fost in stare s-o exciti si s-o faci sa se implice in plin sexual!
Iti recomand sa studiezi aprofundat "Kamasutra", impreuna cu partenerele tale!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Ionut2025Tz):

Pai ai incercat si tu sa termini dupa mai mult de 15 secunde? big grin

| Ionut2025Tz explică (pentru GabiDumitrescu):

Mai grav. Pentru prima data cand nu am finalizat, si nici nu am dorit sa mai continui.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Ionut2025Tz):

Ehem... nu cumva tu te focusai aproape exclusiv pe tine si deloc pe ea? Bine, si ea o fi fost incepatoare, dar daca prelungesti preludiul si nu se activeaza deloc, atunci mai bine nu mai incepi nimic.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Este neatragator sa vezi cum studiaza fundul altora de fata cu tine.
Nici nu mai e cazul de atras atentia.

Sa nu ofere nimic. Omoara pur si simplu orice viitor.
Sa nu faca nici macar un compliment, probabil pe ideea ca i se urca fetei la cap. Oricat de frumoasa ar fi femeia, oricat ar fi de rabdatoare, daca nu se simte apreciata, inchide usa!

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Cel mai neatragator lucru pe care l-am gasit la un barbat a fost incercarea unei agresiun sexuale. Desigur, i-am dat una de l-am resetat dar totusi... scarbos si el, si caracterul.
In momentul in care ajungi sa sexualizezi totul si sa te gandesti doar la sex... esti animal.

| macaroane3 a răspuns:

In general oamenii care vorbesc numai despre ei si nu au niciun interes sa cunoasca cealalalta persoana, plus cei misogini cu atitudini negativiste nu gasesc a doua sansa. Ah si scobitul in nas in fata

| madzu a răspuns:

Pai, relatie bazata pe iubire dar maturitatea sentimentala ioc, ceva toxic spre final:
1. Invidia pe partener, in loc sa-l apreciezi ca poate si sa tii ritmul, tu te plafonezi si esti invidios, apoi arunci cu rahat.
2. Gelozie nefondata, bazata pe presupuneri, toate aruncate doar ca sa-l faci la psihic pe celalalt.
3. Amenintari cu suicid in caz de despartire.
Putine din chestiile super toxice de care trebuie sa va feriti de la prima aparenta. Ah si lipsa de respect e prioritara.