Putine femei recunosc ca au asa ceva! Si mai putine femei recunosc ca sunt neglijate de barbati! Bravo pentru curaj, si fi sigura ca nu ai de ce sa te rusinezi! Daca barbatul tau nu stie ce femeie are, merita tot ceea ce faci! Altfel ar incerca sa te tina langa el, si sa-si rezolve problema!
Bizar. Mai des ele(soţiile) îi neglijează pe ei(soţii) decât invers.
N-am nimic de comentat doar mă întreb de ce oare o neglijează şi, mai ales, dacă a discutat cu soţul ei problema.
În rest... fiecare face ce vrea în dormitorul lui. Şi... pe undeva poate-i mai ok aşa decât să sară pe altul
Salut.
Woow Tanti :O
cE cauti pe site. ul asta?
Esti prea batrana
20 de ani d casnicie? wtf?
Cati ani ai?
80?
Oricat de multi ani de casnicie ar avea cineva, nu avem dreptul de a-i zice ca este,, batrana!"stie userul care a zis asta despre cine vorbesc! Cat despre vibrator, fiecare este liber sa aleaga ce vrea pentru el(ea)fiindca hai sa recunoastem, tu iti cunosti cel mai bine punctele,, fierbinti"nu? Sotul o neglijeaza, aici sunt mai multe puncte:
1. Ori ea nu il mai atrage...
2. Ori el nu mai are cu ce...
3. a disparut atractia de ambele parti
si lista continua, si stau impreuna fiindca ii mai uneste spiritul de echipa si familie, atat.
No comment!
Chiar nimic de comentat, ba chiar dimpotriva are toata stima mea .
Bine ca nu recurge la inselat, asa macar foloseste banii pe ceva util.
Nota 10 pentru creativitate!
Buna romina.
Pai vina e in totalitate a vostra ca daca ar fi comunicare intre voi nu s-ar ajunge la cazuri extreme.
Daca D-vs v-ati luat un vibrator ca sotul va neglijeaza poate dansul se masturbeaza in baie ...sau sufragerie
Bună.
Mai bine un alt bărbat decât vibrator, iar soțul luat un pic la întrebări pentru că este factorul determinant la decizia soției.
La mulți ani!
Pa, pa.
@ruCcsi ma intreb cati ani ai si daca sti matematica! Nu ma puteam marita la 60 de ani! du-te la categoria adolescenti ca nu esti capabila de gandit la lucruri care te vor astepta peste 25 ani cand vei avea si tu 80!@gigiro nu vreau amant, pentru ca-mi iubesc sotul!@death:nu poti@kylexy nu cred ca-i vina mea, pentru ca are problema din cauza unor medicam pentr tensiune! Multumesc @morena si @srejara!
Nu e nimic de condamnat ca ai un vibrator. Sunt de parere ca orice femeie ar trebui sa aiba unul. Chiar si mama mea are unul...acum nu stiu daca e sau nu satisfacuta de tata dar stiu ca nu e nimic rau in a avea un vibrator.
Imi plac raspunsurile... bravo, fata! Acum primesti in sfarsit tot ce iti doreai de la "persoana iubita"(hidos cliseu). Daca te prindeai acum 20 de ani, acum erai in Thailanda si sorbeai Mojito fara un rid pe fata. Eh...
Bună din nou.
Ce premiu să-ți dau @MrSmith dacă tot mă "sancționezi" cu atâtea stupiduri pe unde îmi prinzi răspunsurile?
Pa, pa.
Nimic de comentat dar sunt solutii pentru a putea sa-l integrezi in viata ta sexuala. Eu mi-am cumparat un vibrator de pe www.gosexy.ro si am mai piperat un pic viata in dormitor punanadu-l sa-l foloseasca si flacara s-a re-aprins rapid. Iti recomand cu drag!
Indeeditworks întreabă: