Fratilor nu vi se pare ca daca se uita Miley Cyrus pe rasp voastre o sa creada ca voi vreti sa o puneti in lumina proasta sau daca vede vreun fotograf prostiile pe care le-ati scris o sa le publice in ziar sau in revista Hanah Montana? apropo poate sa creada ca voi chiar nu sunteti fanii eila ce tot spuneti
Din cate stiu miley si-a facut un tatuaj sub san in memoria bunicului ei si a prietenului ei, declarand ca nu a durut-o! totodata miley a surprins presa spunand ca vrea sa se marite cu Liam Hemsworth cand va fi majora pentru ca tatal ei nu o lasa acum! ea renunta la serialul hannah montana pentru ca vrea sa fie libera si sa petreaca mai mult timp cu actualul iubit.
Miley Cyrus o pustoaica de 15 ani care lucreaza printre altele si la disney la o tv de copii (hannah montana) a facut niste poze semi-nude. pina aici nimic neobisnuit. pozele facute de o tanti fotograf celebru, sunt super artistice si apar in urmatorul numar al revistei vanity fair.
E adevarat ca MILEY CYRUS este o vedeta faimoasa si indragita de copii, dar are si defectele ei:vazand ca mass-media o critica ca este doar un copil care ii invata pe ceilalti la prostii si-a luat banii si a inceput sa insire minciuni nesfarsite ca:nu am stiut, daca stiam nu faceam, ma simt foarte rusinata, imi pare rau si alte chestii de genul asta, dar sa lasam mai la o parte defectele si sa nu uitam ca are si o revista care ii poarta numele(HANNAH MONTANA CREATIVITY COLECTION)