| Rares311 a întrebat:

Acum vreo luna am avut o prietena, numai ca pe ea o mai placea dinainte un baiat si cred ca si ei ii placea de el.Intr-o zi s-a dus la ea si nu stiu cum dar cred ca a facut-o sa aleaga dintre noi doi.Ea a venit la mine si mi-a spus ca ne placea pe amandoi si decat sa aleaga mai bine sa ramana singura.Ar trebui sa mai incerc sa o iau inapoi sau sa o las balta?

Răspuns Câştigător
| Madnees a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat lupta! nu ai ce pierde. poate ca e nehotarata si vrea sa vada care va face mai multe sa o cucereasca. incearca sa vorbesti cu ea despre tot felul de lucruri si sa o faci sa aiba incredere in tine! nu ai cum sa dai gres...sau ai putea sa o lasi un timp sa se gandeasca la ce vrea sa faca. poate ii place de altcineva si o sa va lase pe amandoi cu ochii in soare cum s'ar spune. gandeste'te si tu daca chiar merita.

2 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Daca o iubesti, las-o sa faca ce simte ea. La un moment dat va reveni la cel pe care-l iubeste cu adevarat.

| IngerasMiqutz a răspuns:

Daca tu chiar o iubesti arata-i asta.Demonstreaza-i ca o iubesti si ca vrei sa fi cu ea.Asta daca sentimentele tale sunt sincere. Dar daca ea il iubeste si pe celalalt incearca sa o faci sa-l uite.Imprietenestete cu ea. Sper ca am putut sa te ajut :*