| ElisaIoana a întrebat:

Buna. Am nevoie de un sfat. Am 19 ani, am terminat anul 1 la facultate la Bucuresti.De aproximativ un an am cunoscut un baiat(25 ani) in Bucuresti, iar in ultimele 8 luni am locuit impreuna. Ne intelegem okay si ne am dori sa continuam sa locuim impreuna si din anul 2. Insa, parintii mei nu stiu despre asta. Ai mei cred ca stau la camin. Ei ma intretin in facultate si daca le as spune as pierde sprijinul financiar din partea lor.Lor nu prea le place de el fiindca il considera limitat. Ma tot gandesc sa spun adevarul, minciuna nu prea ma linisteste.In acelasi timp, adevarul mi-ar aduce scandal constant.Nu stiu ce sa fac.

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca chiar va iubiti căsătoriți-va măcar la starea civila si apoi se vor obisnui si părinții cu ideea. Cine locuiește în concubinaj nu are binecuvantarea lui Dumnezeu peste relatia lui, pacatul curviei nu aduce fericire pe termen lung in viata nimănui.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu ce cauti cu unul ca el, are bani ca de aceea si stai cu el, deci tu iei bani si de la parinti si de la ăsta cu care stai? Si sigur ti ai inceput viata sexuala ca nu te ar tine ăla degeaba in casa lui. Spune le adevarul parintilor ca mai dvreme sau mai tîrziu ei vor afla, te vede cineva cu băiatul acesta si le spune lor.

| ElisaIoana explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am cerut un sfat. Nu inteleg exact care parte te frustreaza.

| Miruna333 a răspuns:

Minciuna nu te linisteste, dar nici adevarul nu ti-ar face bine. Fa ce e mai bine pentru tine in situatia de fata, ce e mai benefic. Daca mi-ar fi bine, nu as alege sa le spun parintilor, fiind viata si alegerile mele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Termină facultatea și angajează-te iar apoi poți să le spui părinților care e decizia ta!
Până atunci, bucură-te de viață

| Kiran a răspuns:

Faci ceea ce te face fericita acum si iti duce pace pe viitor. Nu le spui din propria initiativa parintilor tai ca locuiesti cu iubitul tau, banii ii economisesti in caz ca vor exista probleme cu iubitul si nu vei mai avea unde dormii. Privind ideea ca poate ei vor afla sau vor vrea sa te viziteze, vei gasi un plan ce sa te salveze cand acea vreme va veni.
Bucura-te alaturi de iubitul tau, ajuta-l daca doresti sa intre in gratiile parintilor tai si focuseaza-te pe studii, ai timp de certuri si vremuri tulburi dupa facultate.

| REMiXPaLTaLK a răspuns:

Mesaj direct pentru userul asta > ania < auzi ba asta fata sau baiat daca esti - mai du-te-n pana mea cu binecuvantarea ta, cu facaturi de lut si icoane, scripturi si cu toti dumnezeiii matii! tinei pentru tine, da?, capisci? sau esti vreuna din astea cu scoala de nebunie la cap de teologie si ti-au spalat astia cu bisericile lor penticostale si adventisti creierul?, pot sta in relatie de prietenie si o viata daca se iubesc si se inteleg bine si nu le trebuie acte de nici un fel, si fiindca nu au act de casatorie au mai multe avantaje in tara asta de a se misca mai usor in mai multe directii, dar tu asta > ania < fiind cu koranul si biblia in mana e bine sa vezi mai intai unde este adevarul real despre facatura cu religiile si apoi sa vorbesti de concubinaj si curvie, si pana la urma cuvantul PACAT nu are nici un sens real in viata de zi cu zi fiind uzat si folosit doar de astia cu bisericile mamii lor, capisci?, inteles-o prostovanco de > ania?, deci mars la **** cu povetele tale de 2 lei fiindca puti a baba batrana care te stergi la c-u-r cu frunze de stiuleti!