Daca te gindesti la copil, fa ACUM pasul asta ca sa nu isi mai aduca aminte de el. P.S. El maninca ra*at, ai 99.9% sanse sa iti revina tie copilul.
I-ai propus terapie de cuplu, asta ți-aș fi sugerat și eu înainte să intentezi divorț.
Totuși, pentru că aveți un copil (mic), mergi tu la câteva ședințe de terapie. Ar trebui să te ajute să te descarci, să te centrezi, să vezi mai clar situația.
Ia legătura cu un avocat specializat pe custodie, să afli exact care ar fi pașii pe care trebuie să-i faci.
Fă toate astea fără să afle soțul.
Nu vad necesar sfatul unor necunoscuti, noi pe baza a ce ne spui vom da raspuns, desii nu stim exact toate detaliile.
Dumneavoastra sunteti in relatie, aveti dovezi, stiti inauntrul dvs ca nu puteti schimba nimic iar raspunsul este evident, divortul pe baza informatiilor de mai sus.
Va fi multa munca pentru custodia copilului dar in majoritatea cazurilor, daca mama nu are antecedente penale / probleme cu adictii, copilul va fi trimis sa locuiasca cu mama, pe cand tatal poate vizita din cand in cand pentru a petrece timpul cu cel mic.
Bună. Nu înțeleg de ce nu-ți iei copilul și să te muți la părinții tăi definitiv sau la frate, soră dacă ai. Eu unul teaș lua la mine definitiv fără chirie cu copil cu tog. Copilul nu are nici o vină. El este mic nu știe nu înțelege, trebuie ajutat. Din ce zonă ești? Dă-mi un răspuns. Vreau să te ajut.