| Madalina_4901 a întrebat:

Am o problema cu parintii mei.Ma cert zilnic cu si nu stiu de ce. Ajutati'ma. Va rog. Cum pot sa nu ma mai cert zilnic cu ei?

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună Mădălina!
Tu ești acum la început de drum, e firesc să ți se pară că deții soluția optimă în tot ceea ce faci. Părinții au rolul de a veghea să nu ți se întâmple nimic rău, pentru ca tu să termini cu bine școala iar mai apoi să devii un om realizat. Dacă-mi permiți un sfat, în loc să vă certați, mai bine ai încerca să stai de vorbă cu ei. Dacă discuția se aprinde, specifică-le că nu țipetele sau amenințările sunt soluția. Încearcă să te împrietenești cu ai tăi, vei vedea că nu este atât de greu și de asemenea, în timp o să ai dovezile că ei îți vor doar binele, draga mea. Ești la vârsta la care ești rebelă, explică-le și asta. Comunică tot timpul cu ai tăi chiar dacă uneori nu au răbdare să te asculte, chiar dacă de multe ori nu sunt de acord cu opiniile tale, fii sinceră cu ei și încearcă să ții cont de sfaturile lor. Până la urmă, să știi, ei te iubesc necondiționat, chiar dacă uneori sunt lipsiți de tact și acționează cam brutal.
Mari succese, Madălina!

5 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Ca sa nu mai existe cearta, cineva trebuie sa taca.Fii tu aceea; poate ca parintii sunt foarte stresati de multele probleme ale vietii.Intelege-i si nu mai raspunde.Numai bine.

| Borgir a răspuns:

E mult de vb aici poate pe mes ar fi mai usor. Oricum nu te contrazice cu ei asta doar va agrava situatia.

| Bubble_7593 a răspuns:

Toti se cearta cu parintii lor.Cateodata este iritant.Tu trebuie doar sa incerci sa ii asculti si cand iti spun ceva sa incerci sa faci.Acestia daca o sa vada ca totusi incerci si nu reusesti nu o sa mai fie atat de revoltati.Succes :*

| razvan7371 a răspuns:

Mai lasa si u de la tine, daca te cearta te cearta cu un motiv si sti u mereu zici ca u ai dreptate dar la fel cum iti zic si parintii cand esti mica...ca o sa iti dai seama cand cresti ca gresesti, sfatul meu incearca sa fi mai calma si sa mai lasi de la tine,
Sper ca te-am ajutat!
fundita plz?puppy dog eyes

| wwwandrypunctro a răspuns:

Madalina,eu cred ca ar trebui sa, i lasi sa vb si sa asculti...incearca sa, i intelegi si asta o sa obti si tu de la ei.aaa si sa nu tipi nicicodata la ei! Ai grija.pa pa