Sincer nici eu nu te inteleg.
Incearca sa folosesti punctuatia, vei vedea ca te vor intelege si prietenii si familia. Chiar daca nu vor fi de acord cu tine, macar vor sti ce vrei sa zici.
Observ ca ti-ai format un fel de a fi si nu doresti sa te schimbi chiar daca cei dragi nu sunt de acord cu tine. Nu poti trai singura, cred ca esti tanara si frumoasa si nu se cade sa te imbraci in negru. Viata este atat de frumoasa daca stii sa o traiesti. Învata sa zambesti, sa traesti din plin sa gusti din darurile vietii. Nu uita viata e atat de scurta.
Daca chiar si tu vezi progrese in modul tau de comportare si de gandire, inseamna ca esti pe calea cea buna. Incet, incet vei renunta la unele din aceste lucruri pentru care te dezaproba lumea. Nu trebuie sa te imbraci in roz si rosu, dar poate ca ai mai putea renunta la negru total si sa mai iei si cate o haina, geanta de alta culoare.Aceasta este doar o perioada trecatoare din viata ta. Sigur vei incepe iar sa fii vesela si sa zambesti.Succes!
Cred ca de felul tau esti o rebela, mereu nemultumita si ironica.Crezi ca toata lumea are un ghimpe impotriva ta ...si poate ca uneori ai dreptate. Spui ca te crestai pe maini... e un lucru grav si cred ca iti lipseste ceva sus la mansarda. Nu ca ai fi nebuna, dar in mod sigur ai nevoie de consiliere psihologica. Te-ar putea ajuta sa intelegi ce se intampla cu tine, ce te face sa iesi din tipare si sa vezi si partea frumoasa a vietii.Pentru ca viata uneori poate fi extrem de frumoasa.
Vad cate o intrebare, cum e si a ta de altfel si ma gandesc: sa ma apuc sa ii scriu? are vreun sens?
Voi astia de azi, generatia noua, parca ati fi batuti in cap! Pe bune, aveti sapca trasa pe ochi si nu mai vedeti frumusetea vietii. Da, stiu, parintii lucreaza si nu au timp de voi, prieteni ori nu va faceti ori intrati in gasti ciudate. Nu uitati ca aveti un cap pe umeri, care ar trebui sa foloseasca la mai mult decat sa nu va ploua in gat!
Sfat? nu'mi permit sa dau.
Nu incerca sa schimbi parerea majoritatii, nu o sa ai sorti de izbanda!
Ar fi cazul sa apara o schimbare la tine! Nu-ti mai influenta subconstientul negativ cu tot felul de aberatii:"eu nu sunt fericit, nu o sa fiu niciodata fericit!" Daca ai o astfel de mentalitate, nu o sa fii niciodata fericit, implinit. Gandeste pozitiv, am impresia ca ai abandonat lupta cu viata prea devreme! Nu stiu daca o pot numi lupa, adevaratele confruntari apar in momentul aparitiei familiei. Sunt copii care nu au cu ce se alimenta, copii care dorm sub cerul liber, genul acesta de persoane ce ar trebui sa faca, sa -si puna capat zilelor? Nu, amice, ei lupta in continuare! Ar trebui sa meditezi ceva mai mult asupra vietii! Cheia e la tine! "Viata e frumoasa daca stii s-o traiesti!" Gandeste-te la tinerii bolnavi cu tot felul de deficiente fizice si psihice, aceaia ce sa mai zica, iar tu care esti bine, sanatos, renunti la "lupta!" Fruntea sus!
Am generalizat, nu era strict pentru tine monologul postat de mine, toti cei care gandesc astfel pot culege un sambure de adevar din ceea ce am exprimat mai sus.
Desi negrul se spune a fi cel mai elegant depinde si cum este purtat iar in privinta ca prieteni tai te critica mereu inseamna ca nu iti sint prieteni pana la urma traim intr-o tara libera avem dreptul la opinie la felul cum ne imbracam deci in concluzie si cel mai important nu conteaza cum te imbraci conteaza ce ai in suflet.bafta si sper ca te-am ajutat
Scopul experinetelor neplacute este sa te schimbe. Daca le lasi sa te schimbe iti vei pierde in curand identitatea. Daca sti sa le infrunti nu vei fi fericit dar cel putin vei fi impacat cu sine.Fiecare suntem de neinteles in felul nostru si ne izbim zi de zi de cuvintele unor oameni care ne vrand-nevrand ne afecteaza.Mutilarea nu e o solutie.Nimeni nu zice sa nu ai o lume interioara, cu totii avem dar nu lasa lumea aia sa te acapereze.Traieste in realitate, e cel mai bun leac impotriva durerilor. Fa intotdeauna ceva, nu-ti lasa gandurile sa vagabonteze in locuri in care nu au ce cauta.Lasa-i pe oameni sa creada ce vor.Se vor plictisi sa se ia de tine daca nu ii bagi in seama
Daca vrei sa fii altfel trebuie sa te impaci cu ideea ca oamenii te vor accepta mai greu. Imbraca-te cum iti place, dar nu o face ca sa impresionezi. Daca iti pasa de ceilalti, te conformezi. Daca nu, atunci n-are importanta cum te vad. E alegerea ta. Parerea mea e ca ai nevoie de putina atentie si nu stii cum sa iti descarci nemultumirile, asta se poate rezolva usor daca descoperi radacina problemei
Daca mergi doar pe "asa vreau eu sa fiu" sau "asa sunt eu", vei avea numai de pierdut in viata. Nu poti fi doar pentru tine, si sa ai de cistigat, sa fii fericita. Da, trebuie sa te gindesti si la tine, insa conteaza cel mai mult cum te raportezi la ceilalti, si cum se raporteaza ceilalti la tine. Eu cred ca merita sa lasi deoparte un anumit tip de imbracaminte, sau de purtare, pentru a-i cistiga pe ceilalti, pentru ca o relatie e mult mai importanta si mai valoaroasa decit purtarea unei haine. Si, de ce sa te imbraci cu negru cind probabil esti o tinara draguta, careia i-ar sta atit de bine in roz, rosu, etc? Aici e vorba de estetica, adica cum ti-ar sta mai bine imbracata.Sti cine se imbraca in rochii largi si negre? Babutele! Tot ele poarta si genti rupte, dar nu pentru ca ar vrea, ci pentru ca multe din ele nu isi permit din pensia mica sa isi ia una buna. Vrei cumva sa pari a fi ca o babuta? Interesant mi se pare ca la avatar ti-ai pus corpul unei fete imbracate in alb cu roz (te-am prins aici! ), de ce oare? De ce nu ai pus o fata imbracata in haine largi, negre, ca doar asta te "caracterizeaza"?