Nu este anormal daca tu nu accepti sa fi vulgara sau sa faci ceva nelalocul lui. Probabil ca te-ai maturizat mai mult si mai repede sau ca ai tai te-au crescut intr-un spirit cu mult bun simt. Nu iti trebuie un psiholog ci iti trebuie un anturaj apropiat de cel in care traiesti tu. A fi vulgar poate la o anumita vrsta e cool dar asta nu inseamna ca tu esti anormala.
Mooooa, am trecut si eu prin asta.
Fii atenta, nu lasa ca niste "mironosite" sa-ti distruga tie sanatatea. Nu ai nevoie de psiholog. Iesi tu. Nu te striga, ce daca? Iesi afara. Stricale ploile. Ceee, tu n-ai copilarit cu ele?
Uite asa se mai schimba omul... Ati crescut, baieti, tupeu... ehe Maria, Maria.
De-abia acum ai inceput sa iesi din aceea "coaja de ou" si sa vezi realitatea.
Toate astea o sa te faca mai puternica. Fii si tu indrazneata. N-o sa-ti zica "Pleaca fata."
Nu asculta ce spune daniela
Tu esti o fata sensibila si matura si tocmai de asta nu trebuie sa te cobori la nivelul lor.
Este perfect normal ce se intampla.Prietenele se schimba, exista dezamagiri pe parcursul vietii si asa castigi experienta.Nu ai nevoie de nici un psiholog.
Tu ai nevoie doar de niste prieteni noi, care sa te inteleaga, sa te aprecieze si sa se comporte cu tine cum trebuie.
Nu mai iesi cu ceilalti prieteni daca se comporta asa.
XoXo
Succes!
Trebuie sa-ti cauti alte prietene, cu care sa ai ceva in comun. Sau te-ai putea inscrie (depinde ce varsta ai) la niste cursuri (ceva care sa te atraga)
Ai putea sa vorbesti cu ele si sa le indrebi de ce s-au suparat pe tine apoi veti rezolva problemele.probabil iti vor spune ce le-a deranjat si vei avea ocazia sa indrepti lucrurile.si ai mai putea sa vorbesti cu mama ta daca nu te deranjeaza.eu vorbesc mereu cu ea si ii urmez sfaturile chiar daca mi se pare ciudat ce imi spune dar mai tarziu imi voi da seama ca am facut bine ca am ascultat-o.iti vrea binele si o sa te ajute...si nu te mai supara...prietenele tale pierd si in timp se va rezolva totul
Nu cred ca ar trebui sa mergi la psiholog.Nu e nimic anormal.Ai zis ca esti o fata cuminte, ele fiind exact opusul, poate le plictisesti, dar nu ar trebui sa se comporte asa.Cautai alti prietenii, care sa fie ca tine si sa te intelegi bine cu ei.