Baiatul nu are bani multi, dar daca are un copil, atunci va trebui sa plateasca pentru cresterea copilului jumatate din salarul lui (pana ce copilul va fi major + pana ce va fi la facultate).
Nu stiu tu cum ai putea supravietui pana atunci, mai ales daca si tu nasti si trebuie sa ramai sa-ti cresti copilul (dintr-un jumat de salar).
Gandeste-te bine, cu cine te combini si in ce conditii!
Așa nu îmi convine nici mie adică la el depinde cât câștigă 50-60-70 pe lună și dacă el ia 50 și eu fac cu 25 pe lună atât are și taicămiu pensia și e puțin nici lui nu îi ajunge și e doar el cu maicamea și soră-mea de 18 ani că eu lucrez și mă întrețin și le mai dau și la ai mei că nu le ajunge nici lor cât au dar cu un copil mic ar fi jale
¼ din venitul lunar net al părintelui nerezident – pentru 1 copil
Nu mai dezinforma!
Daca si ea ar naste, el ar avea de plata 1/6 pentru copilul din prima relatie.
https://www.nn.ro/......-sanctiuni
Scuze, am gresit.
Pana la jumate se calculeaza daca sunt 3 sau mai multi copii.
Daa mi s-a luat și mie acum...
Are 1 copil, nu are ciuma! Copil pe care il creste mama, iar el e liber! Are obligatia sa plateasca pensia alimentara, ¼ din venitul lunar net pentru 1 copil.
Omul munceste, nu bea, nu are vicii (cel putin nu ai spus sa aiba). Cum adica "nu e nimic de capul lui"?
Iar daca se achita de indatoririle de tata, inseamna ca e un partener de o mie de ori mai bun decat ce ai frecventat tu pana la el. Omul asta ti-ar spune "La Multi Ani!" de 8 Martie si ai primi si tu o floare!
Nu știu la ce s-a referit tacămiu cu asta că "nu e nimic de capul lui", de băut nu prea bea alcool știu că el bea mereu cafea dacă merge să se vadă cu prietenii nu fumez la păcănele nu joacă nu e violent nu cred că are vici acum poate sunt altele la care nu mam gândit eu, mie îmi place că e așa foarte atent și drăguț cu mine are mereu grijă să îmi spună unele lucruri că să nu o iau eu alt cumva de exemplu el lucrează până la ora 18 și dacă se face 18 și el mai are ceva de muncă pe acolo îmi dă mesaj îmi trimite poză ce face fără să îi spun eu nimic
Deci vezi ca e altceva decat ce-ai frecventat pana acum?!
Va placeti, da-i o sansa omului.
Tu vei sta cu el, nu tatal tau!
Daca nu merge, te desparti de el asa cum te-ai despartit si de restul. Doar nu te mariti acum cu el!
Dar ar fi bine sa va ganditi sa va gasiti un loc al vostru, pentru ca nu e de stat nici cu ai tai, nici cu ai lui.
Are și casa lui
Bravo lui! Om asezat, care munceste.
Tu asigura-te ca e divortat in acte, ca exista o hotarare judecatoreasca care stabileste custodia si domiciliul copilului, cuantumul pensiei alimentare etc.
Sa nu te trezesti ca fosta se muta inapoi in casa lui.
Nu au fost căsătoriți în niciun fel au stat așa
Atunci intereseaza-te de aspectele legale legate de copil.
Si asigura-te ca el plateste pensia alimentara.
silviutza_4359 întreabă: