Buna dimineata, am si eu o problema, de aproape doua luni trec printr-o despartire cauzata intr-un fel de mine iar acest lucru ma face sa nu ma pot ierta pur si simplu am o multime de remuscari, plang iar uneori am si ganduri negre, ce pot face m-am saturat sa stau asa, simt ca imi pierd mintile.

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai nu de aproape doua luni treci prin despartire, ci de aproape doua luni ai ramas blocat(a) in momentul ala. Pai ce sa faci... SA TRECI PESTE DESPARTIRE ODATA!

| Violleta2022 a răspuns:

Problema ta are rezolvare daca mergi la un medic psihiatru, ca sa te consulte si sa inteleaga de ce iti induci atata stres si plangi fara motiv ori fara sens.

| angel6lust a răspuns:

Și eu simt același lucru.

| Elaz78 a răspuns:

E normal, orice ruptura provoacă suferință, caută ti alte preoccupari ieși cu prietenii, fă sport, sportul te ajută f mult. citește sau căuta un film bun.
învață din experiența asta ce nu trebuie să mai faci pe viitor.
consideră ca nu a fost sa fie. viața merge înainte. alt capitol, altcineva. mult succes.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru angel6lust):

No, nu vorbi prostii mă, că tu ești tare că o stâncă! happy

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Nu o asculta pe Violetta că ea este cu ale ei. Psiholog nu psihiatru tanti Violetta. Mai buchisește, că iar dai răspunsuri eronate. Merci că m-ai blocat din frustrare. Cred că lista ta cu useri blocați se ridica la 1, 5 mil. Cum nu-ți place că cineva te contrazice cu argumente, cum îți iei lopățica și găletușa și o ștergi.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Colegii GabiDumitrescu și Elaz78 ți-au răspuns cat se poate de clar și concis. Este o experiență de viață, că e pozitivă sau negativă. Învață din ea și mergi mai departe, mai puternică, mai experimentata și mai optimista. Succes.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Asta este pentru tanti Violetta