| ghinionistul112 a întrebat:

Buna dimineata! Doresc sa-mi gasesc o fata draguta si precizez ca nu am parinti (sunt orfan) si imi spuneti va rog, cum as putea sa-mi fac o prietena? In viata reala nu am succes. Care este un site de maxima seriozitate de matrimoniale dar sa nu ma oblige sa platesc sau ceva de genul acesta... Care imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| ghinionistul112 explică (pentru Ionela_Matei_1990):

Eu am 24 de ani, dar tu? cum te cheama? eu sunt Catalin

| Ionela_Matei_1990 a răspuns (pentru ghinionistul112):

Era pentru mine? eu ma numesc rodica

Incantat sa te cunosc, Rodica! Cum este vremea la tine? de unde esti? pupici sa sper sa-ti gasesti fericirea vietii tale de Ziua Valentinului! eu sunt singur si nu am iubita

Eu am varsta de 24 de ani. catalin ma numesc si sunt din orasul Siret jud Suceava. dar tu?

| Ionela_Matei_1990 a răspuns (pentru ghinionistul112):

Vremea este cam naspa...multumesc la fel! sa-ti gasesti jumatatea vietii tale, ca eu nu mi=am gasit-o

Dar tu de unde esti? din ce loc? eu sunt din Siret jud Suceava! De unde vrei sa-ti gasesti jumatatea ta? din ce loc?

11 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Problema ta e in mental. Trebuie doar sa ai mai multa icnredere in tine. Sunt sigur ca ai foarte multe calitati pe care le poti scoate la surpafata daca ai avea mai multa icnredere in tine. Viata este suma alegerilor noastre. Alege sa-ti dai sansa de a te iubi pe tine insuti in primul rand si de a fi optimist. Fii optimist. Si fa asta in viata reala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti recomand situri de matrimoniale. Uita-te la stiri si vei vedea cit de inselatoare sint. Nu conteaza ca esti orfan ci cum te porti cu ceilalti. Cauta mai bine in jurul tau, priveste-ti colegele, vecinele si vei gasi cu siguranta o fata draguta cu care sa te intelegi. Nu te avinta la cela fitoase si cautate de toti baietii, alea sint neserioase.

| ORDKEO a răspuns:

Asta nu e un mod de a cauta o fata.

| ghinionistul112 explică (pentru ORDKEO):

Te rog sa ma ajuti atunci daca esti draguta... in afara cu iesitul in strada ca atunci voi fi refuzat din plin... eu asa am patit

| ORDKEO a răspuns (pentru ghinionistul112):

Nu stiu,dar nu cred ca pe la matrimoniale pentru ca nu vei gasi decat femei de moravuri usoare care vor doar bani,chiar si pe aia putini pe care ii ai,poate pe la locul de munca, ceva, ceva, in fine stai linistit ca vei gasi, persoana potrivita va veni la timpul potrivit.succes.

La locul de munca nu am timp de asa ceva, pentru ca eu mai lucrez si cu substante chimice pentru a ucude buruienii campalui... sunt ca si mort in viata reala... alta recomandare care ar mai fi?

| ORDKEO a răspuns (pentru ghinionistul112):

Nu stiu, lasa ca timpul le rezolva pe toate.o sa vezi.

Dar cat? ca vremea tineretii trece si vad eu cine se mai uita la mine? cand voi avea 30 de ani, cine se va mai indragosti de mine?

| ORDKEO a răspuns:

Imi pare rau, nu te pot ajuta.

| diditza23 a răspuns:

Mai bine nu te baza asa mult pe matrimoniale..iesi pe afara, cunoaste lume, poate prin intermediul prietenilor, e mult mai bine

| ghinionistul112 explică (pentru diditza23):

In realitate e mai rau decat imi imaginez... ma refuza din start cand vede din ce mediu provin si stii foarte bine cum sunt fetele in ziua de azi...

| MihayAndrey a răspuns:

Fii tare, din numele tau observ ca ai avut niste probleme in viata, functioneaza si in realitate dar cu o fata care sa te inteleaga si daca a fost intr-o situatie macar asemanatoare va veti potrivi si va veti putea baza unul pe altul.

| RawkFX a răspuns:

Intra pe siteul matrimoniale

| TakeItSlowXD a răspuns:

Nu prea cred ca o sa ai ceva noroc pe internet. La momentul potrivit o sati intalnesti si fata visurilor. Ce e altau e pus deoparte.

| ghinionistul112 explică (pentru TakeItSlowXD):

Eu unul nu prea vad asa ceva pentru ca am ghinion de o viata... parca am fost blestemat de fosta sa nu mai pot iubi pe nimeni...

| diditza23 a răspuns (pentru ghinionistul112):

Hei! nu mai fii pesimist ca iti faci rau asa! am un prieten care era la fel ca tine.ca e ghinionist sa nu isi va gasi niciodata, pana intr-o zi cand si-a gasit o fata calumea si astazi e fericit si iubit..asa ca nu mai gandi negativ...

Te inteleg, dar eu sunt si fara parinti si este mai greu la mine. mai ales ca cei de la conducere nu-mi da voie nici sa cunosc oameni din alta locatie decat in orasul Siret jud Suceava!(De acolo provin eu)

| diditza23 a răspuns (pentru ghinionistul112):

sad pacat...tu lucrezi? ca daca nu, incearca sa te angajezi daca poti, sa iti imbunatatesti situatia

Lucrez la agricultura si am un salar mic, doar in campanie primesc ceva mai bine...

| ghinionistul112 explică (pentru ghinionistul112):

Dar tu draguta, ai putea sa vb pe messenger sau pe facebook si sa ne cunoastem mai bine? daca vrei cu adevarat...

| anabelisa a răspuns (pentru ghinionistul112):

Inceteaza sa mai lansezi invitatii, sa va cunoasteti mai bine catre orice fata care vezi ca te compatimeste!
Ai rabdare si vei intalni si tu fata potrivita pentru tine!
Doar nu a venit sfarsitul lumii!

| ghinionistul112 explică (pentru anabelisa):

Nu vad alta optiune de a cunoaste persoanele daca in viata reala sunt REFUZAT! Ce nu ma intelegi? Daca ai fii tu in locul meu si sa nu te lase din camin sa cunosti pe oamenii din afara?!

Dar tu, Diana, ai putea sa vb si pe mess? daca vrei...

Scuza-ma,acum nu mai pot sa tac.
Concluzia:esti un prost!

Acum vad ca ti-ai schimbat si numele:ghinionistul112.
Ha! Cata falsitate!

| bengalezu999 a răspuns (pentru anabelisa):

De ce faci omul prost mai specie de femeie ce esti.tu dai dovava de idiotenie nu esti cu nimic mai superioara ca el omul cauta si el saracu o fata/femeie e o prostie in astA? lepadatura naibii

| ghinionistul112 explică (pentru bengalezu999):

Mersi frate ca ma susti! asa este. ea este mai proasta decat am fost eu vreodata, ca vb aceea zice "Prost este cel ce ce spune, nu cel care cauta informatii sau persoana in cauza jignit de o proasta"

| bengalezu999 a răspuns (pentru ghinionistul112):

Ai vreun id de mes cv? esti de treaba

| ghinionistul112 explică (pentru bengalezu999):

Crasnarucatalin@yahoo.com asat este...

| ghinionistul112 explică (pentru ghinionistul112):

Crasnarucatalin@yahoo.com

| Likethis a răspuns:

Mister ai incredere in tine nimic mai mult si eu sunt in aceeas oala cu tine tot 24 de ani am, crede-ma stiu ca nu e deloc usor de exemplu pot spune ca am 2 avantaje aspect placut ma duce tartacuta mai ales la facut bani doar ca nu am putin noroc la femei si anume (tupeu) sper sa-ti gasesti jumatatea cat mai repede posibil, apropo nu mai asculta toate mizeriile nu fac decat sa te jigneasca incearca sa cunosti o persoana reala nu virtuala crede-ma foarte greu iti gasesti jumatatea pe net 90% probabilitate sa nu ai noroc acum depinde de tine incearca sa nu te izolezi si sa nu mai stai acasa iesi afara gasesti tu o solutie, uitasem iar procentu 90% cam asa ar veni 65% a-i sanse sa dai de fete care sunt numai pentru profit intelegi la ce ma refer te descurci tu bafta.

| MoonlightAda a răspuns:

Fiecare om are destinul lui si dupa atata suferinta sunt sigura ca vei gasi pe cineva happy, ramai optimist!