| ghinionistul112 a întrebat:

Buna dimineata! Doresc sa-mi gasesc o fata draguta si precizez ca nu am parinti (sunt orfan) si imi spuneti va rog, cum as putea sa-mi fac o prietena? In viata reala nu am succes. Care este un site de maxima seriozitate de matrimoniale dar sa nu ma oblige sa platesc sau ceva de genul acesta... Care imi recomandati?

Răspuns Câştigător
38 răspunsuri:
| ghinionistul112 explică (pentru ghinionistul112):

Crasnarucatalin@yahoo.com

| MihayAndrey a răspuns:

Fii tare, din numele tau observ ca ai avut niste probleme in viata, functioneaza si in realitate dar cu o fata care sa te inteleaga si daca a fost intr-o situatie macar asemanatoare va veti potrivi si va veti putea baza unul pe altul.

| Ionela_Matei_1990 a răspuns (pentru ghinionistul112):

Era pentru mine? eu ma numesc rodica

| ghinionistul112 explică (pentru Ionela_Matei_1990):

Incantat sa te cunosc, Rodica! Cum este vremea la tine? de unde esti? pupici sa sper sa-ti gasesti fericirea vietii tale de Ziua Valentinului! eu sunt singur si nu am iubita

Eu am varsta de 24 de ani. catalin ma numesc si sunt din orasul Siret jud Suceava. dar tu?

| Ionela_Matei_1990 a răspuns (pentru ghinionistul112):

Vremea este cam naspa...multumesc la fel! sa-ti gasesti jumatatea vietii tale, ca eu nu mi=am gasit-o

Dar tu de unde esti? din ce loc? eu sunt din Siret jud Suceava! De unde vrei sa-ti gasesti jumatatea ta? din ce loc?

| Likethis a răspuns:

Mister ai incredere in tine nimic mai mult si eu sunt in aceeas oala cu tine tot 24 de ani am, crede-ma stiu ca nu e deloc usor de exemplu pot spune ca am 2 avantaje aspect placut ma duce tartacuta mai ales la facut bani doar ca nu am putin noroc la femei si anume (tupeu) sper sa-ti gasesti jumatatea cat mai repede posibil, apropo nu mai asculta toate mizeriile nu fac decat sa te jigneasca incearca sa cunosti o persoana reala nu virtuala crede-ma foarte greu iti gasesti jumatatea pe net 90% probabilitate sa nu ai noroc acum depinde de tine incearca sa nu te izolezi si sa nu mai stai acasa iesi afara gasesti tu o solutie, uitasem iar procentu 90% cam asa ar veni 65% a-i sanse sa dai de fete care sunt numai pentru profit intelegi la ce ma refer te descurci tu bafta.