| Raysa5 a întrebat:

Bună fetelor, am și eu o dilemă dacă o pot numi așa poate multe fete vă veți regăsi în această treabă vreau să vă aud părerea.
Eu cu soțul meu stau de 5 ani și în acești 5 ani el nu s-a deranjat măcar odată să îmi arate ca mă iubește o spune doar din gură.
De exemplu :
El niciodată nu preferă să stea cu mine preferă să stea cu familia lui cu mine stă 10 -15 minute și pleacă la ai lui și când o face stă pe telefon.
Niciodată nu vine la mine noaptea să vorbim în 5 ani de zile el odată nu a venit la mine să îmi spună vreau să vorbim despre lucrul acela sau să face. Acel lucru.
Nu niciodată plus de asta el când vrea să facă ceva nu se întreabă de mine se asistă cu părinți lui și cuvântul lui e 0 în fața lui.
Noaptea stă pe telefon și adoarme fără să vorbească cu mine sau să mă atingă.
Trece și câte o săptămână două și nu pune nici degetul pe mine.
O face doar când are el nevoie dacă știți ce zic.
Eu cred ca nu mă iubește deloc.
Avem și doi copii o fată și un băiat la fel tot eu mă ocup de ei singură nu îmi oferă nici un ajutor.

Răspuns Câştigător
| Konstantinos99 a răspuns:

De ce crezi ca e el vinovat ca nu il pui la punct. Sa faci o criza ca cica te desparti seriosa sa vezi ca isi revine si incepe sa se mai gandesca si la tine.Sa nu iti treaca prin cap la o reala despartirea mai ales ca l-ai ales din miliardele de barbati si ai copii. Acum vrei nu vrei asta e solutia sa il trezesti cu putina agheaza. Duhovnic nu aveti!?

| Raysa5 explică (pentru Konstantinos99):

Crede-mă ca nu am făcut doar o criză în fiecare lună îmi fac bagajul și îl ameninț ca îi sun pe ai mei și plec singurul lucru care îl face e să îmi reproșeze ca ai mei mă învață și ca n-am de ce sa plec ca eu tot figuri fac și v-am apar părinți lui și încep și ei și după nu mai am nici o putere sa plec ști de ce ca el stă se uită cum ai lui vb cu mine și mă fac sa nu plec și nu scoate o vorbă singurul lucru care îmi spune e big grinu-te da sa nu plângi
Și nu mai am curaj sa plec atâta fac pana când mă fac sa mă simt eu de vină
Am plecat de la el și cu lunile și aveam doar pe băiat nu mă suna și se posta pe rețele ca e bine și poze cum se aranja da cat stau eu cu el nici baie nu face când plec își face freze se îmbracă se plimbă

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Raysa5):

DA NU A FOST ASA TOT TIMPUL>? Nu asa l ai acceptat? Incerca sa nu il bagi in seama si nici sa primeasca ce vrea el timp asa 1 an. Tu ai grija de copii si atat.

| Raysa5 explică (pentru Konstantinos99):

Asta am incercat sa fac dar vad ca nu-l doare deloc ca nu-l bag in seama el merge unde vrea cand vrea eu stau cu copii in casa si tot el e victima i-am spus si ce ma deranjeaza dar degeaba tot asa face pentru el e foarte usor ma ignora cu usurinta eu ma straduiesc si tot nu pot ma doare cand vad cu ochii cat de rece e si el nu-si da seama

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Descarca si studiati impreuna "Kamasutra", versiunea intreaga, cu texte explicative.
Este cel mai vechi, serios si recunoscut indrumator pentru cupluri casatorite (si nu numai).

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa saturat de tine din pacate te vrea doar pentru se(x), cred ca ar trebui sa sa divortezi asta nu este viață isi bate joc de tine, dar cand vrea el s*x tu esti gata sa faci tot ce doreste el, este un egoist, voi ce varste aveti?

| Raysa5 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu am 22 si el 25 este foarte mamos si e toata ziua cu ai lui de mine nu isi face timp niciodata si da asa e e foarte egoist cand are el nevoie de atentie se da cu buna cu mine pana obtine ce vrea asta odata la doua saptamani dupa gata isi ia rutina de la capat sincer e foarte egoist

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Raysa5):

Sau are pe alta tu crezi ca el face se(x) doar odata la doua saptamîni? Poate tu dupa sarcina numai arati cum erai nainte de sarcină, poate te ai ingrasat si atunci el nu te mai vrea. Doar tu stii ce s-a schimbat in relatia voastra si la tine de el prefera sa stea cu parintii, sau te minte si are pe altcineva cu care face se(x) mai des cecît cu tine.

| Raysa5 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu are pe nimeni stam in curte cu ai lui il vad cu ochii mei ca prefera sa stea cu ai lui iar da asa ar fi cum spui tu dar nu merge cu baieti nu are prieteni si nu iese niciodata nicaieri

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu esti intr-o casatorie aranjata? Asa pare, din ce povestesti.
Daca poti divorta, apeleaza la un avocat.
Goleste portofelul sotului si obtine custodia copiilor.
Apoi esti libera sa-ti traiesti viata.
Esti foarte tanara si ai toata viata inainte.
Succes!

| Miruna333 a răspuns:

Omul acesta clar nu are nimic pentru tine, fugi cat poti.
Esti mama singura si fara sot in aceasta casnicie
Greseala cea mai mare a fost sa stai 5 ani cu el, ti-ai irosit timpul degeaba

| eliancodrut a răspuns:

Eu banui aici altceva: voi v-ati casatorit din obligatie. Adica el s-a casatorit cu tine din obligatie. L-ai prins si ti-a trantit un copil din greseala, apoi l-ai fortat sa se casatoreasca cu tine. De aceea pe el nu-l intereseaza de tine. Banui acest lucru din faptul ca ai doar 22 de ani si ai deja 2 copii.

| Raysa5 explică (pentru eliancodrut):

Tocmai invers e la ce ai spus eu nu am vr nici macar primul copil dar al doilea

| eliancodrut a răspuns (pentru Raysa5):

Acum il inteleg mai bine de ce sotul te ignora. Tu nici ce-am scris nu ai inteles. E grea logica pentru anumite persoane.

| TheGentleman a răspuns:

Îmi pare rău să-ți spun, dar nu te iubește și te consideră menajera lui.

Meriți ceva mai bun. Divorțează și ia-o de la capăt. Știu, e cumplit la început, ai îndoieli, îți este frică; dar apoi vei fi fericită și te vei întreba de ce nu ai plecat mai devreme

| Raysa5 explică (pentru TheGentleman):

Crede-mă am plecat mai mult de o lună nu pot sta și tot eu mă întorc ca fraiera am stat cu lunile la ai mei da ăla odată nu mă căutat sau sunat sau să se intereseze să îi aducă la băiatul lui un Pampers

| TheGentleman a răspuns (pentru Raysa5):

Nu te mai întoarce

| Raysa5 explică (pentru TheGentleman):

Ma durea prea tare ignoranta lui si de frica ma intorceam mereu