Stiu perfect ce vrei sa spui, iar familia? In mod sigur mai are pe cineva, pentru ca daca ar fi fost sa nu aiba ar fi mentionat in intrebare. Dar cum am spus si inainte, pur si simplu a vrut sa rupa orice fel de legatura cu toti cunoscutii lui, motivul nimeni nu stie. Acum nu stiu dacă a pus in aceeasi oala si familia. Dar in mod sigur ei stiu ceva. Iar daca ar fi fost contrariul, sa fii patit ceva, tot s-ar fi ajuns si la urechile ei vreun zvon.
Sunt și eu din TM da nu prea cunosc eu oameni mulți fiindcă sunt mai retras. O fi pățit ceva săracul. Ar trebui sa anunțați politia
Du-te la politie si da-l disparut. Poate il vor gasi, viu sau mort. Sa speram ca viu.
Cel mai probabil omul ori a plecat in alt oras ori in străinătate, oricare ar fi din cele 2 variante, iti spun sincer nu vrea el sa fie gasit. De ce cred asta? Pentru ca nu doreste sa mai aiba nici o legatura cu nimeni. Iar cand ai spus cunoscuti comuni, acum nu stiu daca ai bagat in aceeasi oala si familia lui, dar in mod sigur ei or stii ceva dar ia rugat sa nu zica nimic nimanui. Din ce am citit din comentariile de mai jos, lumea spunea sa te duci la politie sa il dai disparut, ba ca a murit etc. Daca ar fi fost asa familia lui ar fi facut deja asta in 5 luni de cand tu numai stii nimic de el, si daca ar fi facut asta tot ai fii aflat ceva informații. Stiu ca te ingrijorezi, dar nu doreste el sa fie cautat si sa mai stie cineva ceva de el, de aia a si disparut ca magarul in ceata
Nu cunoaștem situația.
Sunt de acord că familia lui ar trebui să știe. De aceea mi se pare firesc să ia legatura cu familia in primul rand.
Nu mi se pare firesc ca un fost coleg sau cunoștință să îl dea dispărut fără a contacta familia prima dată.
Doar dacă nu mai are pe nimeni din familie.
Asa e, probabil a vrut sa dispara complet.
Stiu perfect ce vrei sa spui, iar familia? In mod sigur mai are pe cineva, pentru ca daca ar fi fost sa nu aiba ar fi mentionat in intrebare. Dar cum am spus si inainte, pur si simplu a vrut sa rupa orice fel de legatura cu toti cunoscutii lui, motivul nimeni nu stie. Acum nu stiu dacă a pus in aceeasi oala si familia. Dar in mod sigur ei stiu ceva. Iar daca ar fi fost contrariul, sa fii patit ceva, tot s-ar fi ajuns si la urechile ei vreun zvon.