De ce naiba sa le arunc la gunoi? Cat de retardata si frustrata trebuie sa fie o fata ca sa faca asta?
Nici prin cap nu mi-a trecut ca poate sa faca asa ceva...
Sincer daca mi s-ar fi intamplat asta, o scuipam in ochi, chiar nu imi imaginez cum sa faci un asa gest.
Ori e nesimtita, ori nu a vrut sa se duca cu ele acasa si nu a gasit alta solutie
Asa, la prima vedere, pare un gest isteric si nepotrivit.
Dar conteaza istoricul.
O inteleg pe fata aia daca a fost hartuita cu gesturi si declaratii pe care le-a respins, daca a spus ca nu doreste nimic si vrea sa fie lasata in pace. E o posibilitate, nu?
Ca o fata sa faca asa ceva e clar ca este retardată.Nu iti place de cel care ti le-a dat dar macar ai avut ceva de castigat din asta.
Depinde de fată şi de reacţia fiecăreia, unele fete reacţionează plăcut altele mai puţin plăcut.
Dacă măcar te simpatiza, accepta florile şi ciocolata şi se bucura.
Nu ai specificat dacă a aruncat imediat florile şi ciocolata de faţă cu tine sau le-a aruncat la primul coş de gunoi care i-a ieşit în cale.
Dacă le-a aruncat de faţă cu tine înseamnă că s-a enervat de gestul tău şi te-a considerat un obsedat pentru că tot insişti şi nu vrei să înţelegi că vrea să o laşi în pace şi asta i-a trecut prin minte la momentul respectiv. Dacă le-a aruncat după ce v-aţi despărţit la primul coş de gunoi care i-a ieşit în cale înseamnă că s-a ruşinat şi i s-a părut un gest ridicol sau nepotrivit.
Cel mai probabil eşti prea insisent şi o deranjezi din moment ce ea ţi-a confirmat că nu te place/suportă.
Daca tu crezi ca cu asa ceva faci sa te placa o fata te inseli, atractia fizica nu sta in flori sau in ciocolati, posibil ca esti disperat a facut bine
In primul rand, daca un baiat mi-ar oferi asa ceva, as fii CEA MAI FERICITA FATA DIN LUME! E un gest superb :X As aprecia gestul baiatului si as sari pe el sa-l pup si restul...
In al doilea rand: imi pare rau pentru tine ca ai avut parte de aceasta scena oribila! Fata respectiva nu a meritat atentia ta!
Da! Eu apreciez mult gestul asta :X
AndreiBrunet întreabă:
striffe întreabă:
anonim_4396 întreabă: