anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, ma simt de o bucata de timp foarte descurajat in privinta notelor la matematica si viitorului meu am doi de trei un cinci si un 6 (nu ma certati ). Descurajarea asta a inceput acum doi ani pe vremea aia ziceam ca vreau sa ma fac militar dar am venit cu un 4 la mate si tata a inceput cu Sa te mai aud ca vrei sa te faci Militar s-au Si cica vrei sa te faci militar.Din seara aia am inceput sa ma descurajez si sa cred ca voi deveni Om al strazi s-au gunoier iar cand eram intrebat de veri/neamuri "Ce vrei sa te faci cand o sa cresti mare" izbucnesc in plans si acum cateva zilecand au venit niste rude la mine chiar m-au intrebat ce vreau sa ma fac cand ma fac mare iar eu mai ca n-am plans de fata cu ei.
Ce sa ma fac eu de fiecare data cand sunt intrebat asta imi vine sa plang am incercat sa spun mamei ce simt dar ea a zis doar Cu plansu nu rezolvi nimic ce sa ma fac cel ce da un raspuns destept si folositor primeste Funda!

Răspuns Câştigător
| Samariteanul a răspuns:

Nu lasa vocile sa-ti distruga vocea interioara si nu conteaza ce s-a intamplat ci ceea ce conteaza e ce vei face cu cu privire la ce sa intamplat...iti poti schimba viitorul, nu e ceva grav.Cauta pe Youtube ''Mateusz M'', videoclipurile sale motivationale pe mine m-au ajutat cand am avut probleme si cred ca te vor ajuta si pe tine sa-ti implinesti visul.

7 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Eu as arata aceasta intrebare tatalui tau si l-as ruga sa ma ajute sa recastig increderea in mine.

| Emma30555 a răspuns:

Daca vrei sa lucrezi in armata niste note proaste nu te vor opri. Nu te descuraja. Fi mai luptator. Se vor mai schimba si notele in bine pe parcurs

| ColdHeart a răspuns:

Lupta acolo pentru notele alea si nu baga in seama ce zic oamenii, nici cei mai apropiati tie.
Si Einstein a fost corigent la fizica, si uite unde a ajuns cu fizica.

| Kanyee a răspuns:

Asa am fost si eu influentat prost de parinti. Asculta-ti inima, fa ceea ce iti place, scoala e 0, mie nu mi-a folosit la absolut nimic. Tot ce am invatat, am invatat pe cont propriu. Scoala indobitoceste in masa, pregateste viitori robotei ai societatii.

| Allen1999 a răspuns:

Si eu sunt asa dar nu inseamna ca o sa devii gunoier daca nu esti bun la matematica.Eu zic sa nu te descurajezi si sa incerci sa ai medie de trecere la mate.Am un prieten care dintr-un sport a ajuns sa aiba mai multi bani decat un judecator. Daca mai ai probleme incearca sa te duci la un psiholog.El iti va da sfaturi si te vei elibera si tu si vei recapata increderea. Sper ca ti-am fost de mare folos.Si viata merge inainte.

| Suntopisica a răspuns:

La admiretea la facultate nu iti trebuie notele, ci nota de la bac. Straduieste-te sa inveti in clasa astfel incat sa pricepi si la bac sa iei note mari. Poate e si profesorul de vina...

| Puyasigeorgehora a răspuns:

Ca sa te linistesti, mai sunt oameni ca tine, chiar eu, care mi-am dorit sa fiu pilot. In prima parte a anului invatam, faceam temele, da, pe toate si luam note decente (7-10), intre timp am fost descurajat de parinti privind faptul ca notele de 7 si 8 nu ma vor ajuta. Asa am inceput sa invat mai putin, norocul sau ghinionul meu este ca asta s-a intamplat cu o luna inainte de vacanta aceasta. Am luat note mici in teze. Acum cand am vazut notele pe care le iau fara sa invat m-am pus din nou pe facut teme, etc. Prin urmare, pentru note mai bune, fa-ti temele, or fi ele 50 de ex cu 5 subpuncte la matematica pe fiecare ora si 3 compuneri, analize, de toate la romana dar merita.

Cand te mai intreaba cineva ''Ce vrei sa te faci cand o sa cresti mare'' ii spui frumos "Inca nu m-am gandit, vad eu in clasa a 12-a" sau "Vad eu ce facultate imi aleg" dar la asta s-ar putea sa intrebe si la ce facultate ai vrea, o sa raspunzi cu "Vad atunci"