| Emy52 a întrebat:

Bună.
Mâine as vrea sa lipsesc de la școală, mă ascultă la engleza dar nu mă descurc deloc (detaliu suplimentar: din toate timpurile verbale, particularități+diferența dintre ele+ exemple+ adjectivul :'( ) eu știu cam 40% dar am nevoie de timp, nu pot până mâine.
Deci va rog, nu veniți cu idei că,, du-te la școală și pune mâna și învață", aveți idee cum îmi pot convinge părinții? Pe mine oricum mă doare gâtul și poate mă pot lega de asta, dar mama zice că îmi dă un ceai și-o pastila și-mi trece. Va rog niste idei valabile, nu de genul,, ma doare capul",,, m-am lovit la picior și nu pot sa merg" etc.

(Sper că am nimerit categoria).

PS: cel mai bun răspuns primește fundă.

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Părinții tăi nu o sa te creadă, cel puțin orice minciuna are picioare scurte și o sa se vadă pe tine ca te simți ok.
Ai multe solutii, poți vorbi cu profesorul de la clasa și sa ii spui ca nu ai putut sa înveți prea bine pentru astăzi ca te ai simțit rău ( știu ca nu este ok sa minți și nu îți face un obicei din asta, dar măcar asa nu o sa pari suta la suta dezinteresata de materia sa.)
Poți încerca să înveți si în pauze cât sa îți faci o mica idee despre ce ar trebui sa spui.
Cat despre teama ta, căci nu o pot numi altfel, de probleme nu scapi fugind, în cazul tău lipsind, ci înfruntându- le.
Mergi acolo, cu siguranță nu o sa fie atât de rău, iar dacă se trezesc alții din clasa ta sa rada sau ceva, treci peste.
Mult succes!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Putoare cronica ce esti, du te la scoala numai chiulii, fi sincer cu doamna profesoara spune-i adevarul nu am invatat doamna profesoara, ce o sa iti faca o sa te omoare? Nu, sigur te va intelege si chiar te va ajuta, daca mereu cand te ascultă sau ai teze lipsesti pe motive inventate nu este ok, fi si tu sincer ca risti de la atitea absene ne motivate sa te exm\atriculeze, ce clasa esti?

| ReddY25 a răspuns:

Te plimbi prin oraș

| LordCristobal a răspuns:

Iesi din casa dar nu te du la ora de engleza si in timpul acelei ore plimba-te in oras.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune ca te doare burta
Stari de greata

| DovleacTurbat a răspuns:

Spune le părinților că nu ești pregătit pentru testul la engleza și nu vrei o nota proastă și crezi că ar fi ok ca mâine să nu te duci la școală, dar în același timp, promite le că înveți.

| Emy52 explică:

Încă ceva... dacă sugerați sa zic că mă doare burta sau ceva sa știți că v.a trebui sa ii pastile fără motiv real
Va rog alte idei sad