| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. Nu stiu daca sunt singura, dar pur si simplu urăsc femeile care isi povestesc barbatii pe la spate. Daca nu le convine ceva, de ce nu spun partenerului? Sau de ce nu pun punct?
Mi se pare de prost-gust, ca femeie, sa mergi sa iti povestesti problemele din relatie cu alte femei, sa iti faci de rahat partenerul si dupa aceea sa te prezinti cu el de mâna la toate petrecerile...

15 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Povestesc problemele, fiindca astfel asteapta moduri de rezolvare la problemele lor (cum rezolva altii problemele asemanatoare).

| darrio2007 a răspuns:

Tipic feminin. Nu generalizez.
Oricum tu nu vei intelege asta fiindca esti singură.

| IL0VEDINER0 explică (pentru darrio2007):

Sunt logodita laughing si nici macar la parintii mei care sunt impreuna de 30 de ani, nu am vazut niciodata asa ceva

| darrio2007 a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Da, acele femei nu procedeaza corect, de acord cu tine.

| gabicoo a răspuns:

Pentru asta a fost inventat "Bătutul nevestei". Cum crezi că bunicii și străbunicii noștri nu cunoșteau cuvântul divorț.

| TimberWolf a răspuns:

Pai ii plac banii lui, de aia nu il lasa, si eu cunosc femei de genul care nu se inteleg cu sotii lor dar le plac banii lor, e cusuta cu ata alba toata treaba!

| Miruna333 a răspuns:

El se face singur de rahat daca face niste chestii atat de nasoale de povestit, nu il face tipa.
Discuti cu prietenii cei mai apropiati, nu cu straini, nu este nimic rau in asta. Se face asta pentru a fi ascultata, pentru a te usura, pentru a primi un sfat, etc. Povestesti altor persoane sa vezi si situatia dintr-o situatie obiectiva

| IL0VEDINER0 explică (pentru Miruna333):

" Nu este nimic rau in asta"- faptul ca dai sfaturi care pot fi semnificative pentru acea persoana te face practic sa te "bagi" in relatia lor.
" situatia dintr-o perspectiva obiectiva"- nu sunteti mai multi in acea relatie, oamenii nu au de unde sa stie exact ce simtiti fiecare si cum au fost reactiile exacte.
Pentru a fi ascultata si pentru a te usura, de asta exista partenerul. De ce mai stai intr-o relatie daca nu te simti ascultata si nu ai unde sa spui ce ai pe suflet?
Dupa parerea mea, relatia trebuie sa fie putin mai privata.

| Miruna333 a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Nu, nu te bagi in relatia lor. Dai un sfat, acesta poate fi luat sau nu in seama. Cand primesti un sfat, o parere, treci prin filtrele tale, apoi tu iei decizia. Nu este nimeni vinovat, puterea sta in mainile tale.
Fiecare are realitatea lui, putem sa povestim acelasi lucru, dar cu emotii diferite, asta tine de noi. Avem de oameni care sa vada situatia obiectiv, tocmai fara sentimente, sa vada totul la rece, fara a fi orbiti de sentimente.
Partenerul nu este pentru orice, gata, te inchizi in tine si ii spui tot partenerului, asta e super gresit. De ce mai avem prieteni atunci? Ne descarcam lor, ne ajuta, ne sunt alaturi.
Suntem oameni, suntem vulnerabili si este ok sa impartasim ce gandim si ce simtit.
Fiecare decide pentru el, daca tu o vrei mai privata, nu te impiedica nimeni. Dar sa judeci persoanele care nu fac asta si s spui ca le urasti este gresit

Nu este nimic gresit. Cum tie ti se pare ca este normal sa iti exprimi sentimentele oricui, exact asa imi exprim si eu sentimentele de ura si dezgust fata de aceasta categorie de femei.

Sa stii ca ce displaci la altul, displaci la tine. Ura si dispretul e pentru tine

Gresit, e un sentiment pe care il simt fata de alte persoane. Accepta si intelege laughing

Psihologie, simplu. Nimic gresitlaughing

| TheGentleman a răspuns:

De acord. Eu pun punct rapid unor astfel de discuții îndemnându-i să-și rezolve problemele între ei, nu mă interesează ce a mai făcut x, că pot să-l întreb direct.

| Medeeaaa a răspuns:

Cand tii totul in tine, mai rau iti faci
Stai singur cu problemele tale in cap si le multiplici
Pentru asta sunt prietenii, la rau si la bine
O vorba buna, un sfat prietenesc, o imbratisare calda