Nu trebuie sa fii indragostita de cineva ca sa faci sex sau sa simti placere in pat. Atractia fizica e tot ce conteaza.
E posibil sa nu fi dat de persoanele potrivite sau pur si simplu sa fii indisponibila emotional. Terapia te-ar ajuta
Fiindcă cel mai probabil ești aroace, exact ca mine (adică aromantică și asexuală), asta rezultă din descrierea ta. Nu te forța să intri în relații sau să faci sex dacă nu simți nevoia sau dorința, lasă lumea să zică ce vrea, tu trăiești pentru tine, nu pentru alții.
Nu trebuie sa te indragostesti ca sa ai placere in pat cu cineva. Fiind femeie, ajungi sa iubesti in mod automat barbatul cu care faci sex. (asa functioneaza creierul nostru).
Sunt posibile mai multe motive pentru care nu te indragostesti: iubesti doar oamenii ce au un anumit nivel de inteligenta si ai nevoie de stimulare mentala, ai nevoie sa iti fie indeplinite anumite nevoie ca sa te indragostesti, prejudecati si influente din mediul extern sau traume ori programe negative din subconstient.
Ești sigură ca tu nu iubești?
Eu cred ca nu ai trecut încă prin asta. Ai scris ca ai stări prin care trec majoritatea oamenilor, deci clar nu ai o problemă gravă.
Ignoră răspunsurile astea sucubus-urice și fantasmagorice de mai sus. Conexiuni mentale și alte baliverne. Ai șanse mari să fi asexuală. Dacă simți scârbă când te gândești ca săruți un bărbat și ai aceeași senzație ca și cum ai săruta o femeie esti 100% asexuală și nu ai ce face. Asta e!
Nu e doar asexuală, din descrierea ei mi-am dat seama că e exact ca mine, adică aroace (aromantică ȘI asexuală).
Nu stiu, personal cred ca te poti indragosti de o persoana care stii sau cel putin crezi puternic ca te iubeste si scoate prin felul sau de a fi, din tine, lucruri frumoase pe care singura nu le poti afisa. Bineinteles ca e necesara o rezonanta la nivel mental si emotional care daca lipseste probabil ca iti poate fi doar prieten sau sa iti tina de urat. Cand esti prima data indragostit probabil esti si mai lipsit de viata si mai vulnerabil, deci mai crezi in lucrurile frumoase si natura buna umana. Daca aceea prima experienta nu s-a terminat bine, a fost o deziluzie, te mai poti indragosti dar greu pentru ca ai inceput sa cunosti partea urata a oamenilor.