| alooooooooooo1111 a întrebat:

Buna seara TPU big grin
Va rog sa ma intelegeti am o problema in familie
am un tata si raw si cuminte happy dar cred ca e mai mult raw
deci sa incepem el mereu se crede ca un rege de muncit munceste are grija de noi dar are niste conditi care nu le suport sad
am 16 ani cand vreau sa ma duc la fotbal sau sa plec undeva la un prieten sau prin oras trebuie sa-i cer voie(asta este normal cred )dar cateodata mai uit si ma cearta
daca ma duc in oras imi spune ca la ora 10 sa fiu akas dar SUNT BAIAT nu sunt fata nu inteleg la fotbal la fel la ora 3-4 sa fiu acas si tot asa
la calculator nu ma lasa numai dupa ce imi termin trebuie de facut prin curte
si dupa pot sa ma joc dar sa-i cer voie...
si pe la ora 10 seara vine si imi spune ca sa sting calculatorul
acum pe bune cat consuma un calculator de 450 W in 1-2 ore?
va rog ajutati-ma sa rezolv aceasta problema
mentionez din nou sunt baiat daca as fi fost fata as mai fi zis dar na
cateodata imi vine sa plec de akas de suparare
va rog ajutati-ma si intelegetima ca numai suport crying((((
dau funda promit din tot sufletu ca-i dau funda celui care imi spune ce sa fac

acum imi cer scuze ca am scris cam multicel si poate am scris cu greseli big grin scuze

HELP!

41 răspunsuri:
| alooooooooooo1111 explică (pentru N1m3n1):

Ok... si daca nu roadelaughing?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru N1m3n1):

Speram sa intelegi mai mult... Nu-i nimic, am sa mai incerc cu altcineva. Sunt destui care au inteles.

| N1m3n1 a răspuns (pentru alooooooooooo1111):

Si daca nu da roade imi lasi pmlaughing
Apropo cauta despre zodia tatalui tau si ceteste despre ea, ajuta foarte mult, astfel vei sti cum sa-l abordezi.

| N1m3n1 a răspuns (pentru Brigaela):

Am inteles exact ceea ce ati punctat dar dumneavoastra nu intelegeti aceasta generatie pentru ca nu o traiti.
Ne spuneti noua sa nu stam mult pe calculatoare dar dumneavoastra sunteti de 2 ore, asta doar de cand s-a deschis subiectul acesta.

| harciog a răspuns:

Nu pot sa nu admit ca am devenit subit fan a'la Brigaela dar ma tem si sint trist pentru ca toata pledoaria ei este in zadar.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca aveam asa tata, preferam sa fiu singur.Am avut noroc ca tata e mai rece si ma pot baza pe el.Rece ma refer la discutii(nu m-a invatat sa ma protejez, sa injur sau ce sa fac si ce nu) dar cand aveam o idee in cap, spre exemplu carnetul de sofer m-a tinut in puf.Cand imi vede realizarile bate inima in el si ma sustine.Tot ce am invatat a fost de la prieteni si am fost independent.Cine m-a invatat sa ma comport si mi-a format caracterul a fost mama care imi zicea ce e bine si ce nu si pentru chestia asta o apreciez foarte tare.
Sfatul meu pentru tine este sa vorbesti ca de la barbat la barbat cu tatal tau si sa-i spui verde-n fata tot ce nu-ti convine,ca esti mai mare si iti trebuie mai multa libertate. Daca intelege bine, daca nu sa nu mai schimbi o vorba cu el, adica sa fii suparat.
P.S:Taicatu e mai comunist si cunosc destule cazuri si e destul de nasol.

| XDarkAngel a răspuns:

Iti zic una dintre problemele pe care ar trebui sa le rezolvi intai iar apoi se va schimba si comportamentul tatalui tau fata de tine. La inceput credeam ca vorbesc cu un copil de 12 ani. Te plangi exact ca un copil razgaiat (fara suparare, dar e adevarat). Stiu ca e cam sever, nu zic ca nu e, dar pana cand tatal tau nu va vedea ca nu te mai plangi si te comporti mai matur, peste o vreme vei putea sa-i ceri voia sa-ti largesti orizonturile. Dar mai intai comporta-te frumos o vreme, nu-ti va retrage restrictiile daca nu are incredere in tine.
Bafta!

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru N1m3n1):

Imi confirmi ca la nivel prifund nu ai inteles absolut nimic. dar nu e nimic, e ok, pana la urma, nu e pentru toata lumea. Despre faptul ca stau mult la calculator, depinde de palierul la care judecam. daca vrei sa judecam superficial, fara sa incercam sa gandim, la nivelul omului liminal: da, ai dreptate. daca vrei sa discutam la un nivel usurel mai elevat, la palierul omului mediu, tine cont ca eu sunt adult si dorm mult mai putin ca un adolescent deci am mult timp, ca memoria mea nu mai este ceea ce era la 17 ani si deci timpul meu e mai putin pretios, dar ca distrubutivitatea atentiei mele si capacitatea de concentrare sunt un pic ma mari ca atunci, asa ca in timp ce discutam am tradus cateva pagini (mai exact 6540 de semne) dintr-un tratat medical foarte dificil.

| N1m3n1 a răspuns (pentru Brigaela):

Felicitari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Brigaela):

Am observat ca tu ai zis ca '' e pacat de Dumnezeu''. Tu esti crestina.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, sunt crestin-ortodoxa. De ce?