Si de ce te-ar interesa de ce zic gurile rele? Daca iti place de baiatul ala, invita-l tu la o cafea sau undeva sa va cunoasteti. Daca tu stii ca nu esti ceea ce auzi de la ei, de ce sa te oftici? Este o vorba "Cainii latra, ursul trece".
Pai eu nu știu nici cum îl cheamă...dar ne urmărim...și aluia ii e rușine sa îmi dea mesaj cred, dar dacă aude chestii de genu sigur o sa rada și el, cum demonstrez ca nu e asa, dar oricum se vede ce fel sunt când ies pe strada.
Intri intr-o zi in vorba cu el cand iese din sectie. Cauta si tu un motiv pentru asta. Poti sa-l intrebi de o altercatie de pe la voi din sat/comuna sau sa-l intrebi chestii legislative/curiozitati. Sau invoca o situatie in care ai avea nevoie de ajutorul lui in legatura cu orice.
Dupa ce spargeti gheata si va vorbiti, poti sa-i propui sa iesiti undeva.
Era nevoie sa specifici si asta de la inceput. Fii realista, lasa lumea satului in urma si priveste inainte. Vrei sa te intorci la sat sa iti ingropi viata intre oameni de doi bani si un mediu vai de el doar ca sa fii aproape de familie sau vrei sa zbori? E alegerea ta. As recomanda sa iti cladesti o viata in civilizatie. Preferabil alta tara, la cum se prezinta situatia la noi.
Sunt 4, nu e niciuna cu floare galbena.mai zi-mi odata cum ai poza de profil
Daca politistul este timid cu fetele, atunci ia tu initiativa: stai de vorba cu el (cu orice pretext), invita-l la tine la o cafea, etc., pana ce "se sparge gheata" intre voi!
Fii FEMEIE!
Ai trimis
Buna
Acest cont nu poate primi mesajele de la tine deoarece nu permite solicitări noi de mesaje de la toată lumea.
da-mi tu mesaj
Ti-am dat cerere pe insta, i-a încearcă acum ca am modificat acolo la setări
Aici nu pot nici eu sa iti dau mesaj
Acum merge? Nu știu ce are, îmi apare ca ai acceptat cererea și pe amea nu