Buna, complicata situatia ta dar tu ai toata vina, am impresia ca nu i-ai spus de la inceput ca ai acasa o sotie, un copil si ai facut-o sa se indragosteasca de tine si cand a aflat adevarut a reactionat asa, e perfect normal. Tu daca esti convins ca nu mai tii la fosta divorteaza daca esti casatorit legal, incearca sa mai vezi de copil, sa nu-l ignori iar cu fata asta ce sa zic ar fi bine sa-i respecti decizia, e si mica si cred ca-si doreste altceva de la viata iar tu incearca pe viitor sa fii cinstit de la inceput sa nu mai patesti asa si dupa ce ti-ai reglat situatia familiara iti gasesti pe cineva care sa te accepte cum esti.Bafta!
Nust cati or sa citeasca ce ai scrisdar eu am acceptat
. faza e ca si ea trece prin clipe grele, si iubirea pleaca la fel de repede cum vine. ea la 20 d ani e inca un copil, in loc sa se distreze trebuie sa stea cu un copil, ii e greu, si daca a gasit p altn nu sta il calea fericirii ei, nu e frumos, daca fata nu te mai rea asta e, chiar daca tu o iubesti, si tocmai daca o iubesti nu o obliga safaca ce nu vrea, daca nu mai are aceleiasi sentimente ca la inceput nu ai ce sa-i faci...imi pare rau
... cei drept nu am trecut prin asta pentru ca am 15 ani si nu ar trebui sa primesti sfaturi d la o fata ca mine dar pot sa simt cum e
Eu unul te sfatuiesc sa ii dai un pic de timp de gandire, dar mai intai incearca sa o vezi, cu un buchet deflori si cu povestea invatata. Zii sincer ce simti pentru ea, vezi ce zice,(dar nu o lungi la povesti), dupa care pleaca. Daca nu accepta sa te vezi cu ea, roag-o pe sora ei sa-i dea ea florile, dar a ii scrii o scrisoare cu tot ce e in capul tau.
Timpul le va rezolv pe toate.
Bft!
P. S. : nu lasa copilul sa creasca fara sa-si cunoasca tatal/ nu il neglija, ajutal financiar/parinteste, da thu sau fosta nveti posibilitatea sai oferiti un trai decent si o educatie, datzil la casa de copiii, nu il chinuiti si pe el/are sanse mai mari asa.