anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Vin in seara asta cu o "poveste" destul de "interesantă". Sunt curioasă daca ati avut parte de asa prostie la viata voastra.
Deci eu si partenerul meu locuim de 5/6 ani deja impreuna. De 3 ani stam intr-un oras nou si pentru prima oară cineva, (nu stiu daca e barbat sau femeie dar pot fi posibile ambele variante), a pus o pereche de chiloți de femeie pe sarma de la geamul nostru, noi fiind la parter. Nici nu-i pot numi sexy caci nu sunt genul meu. Ce gest tâmpit si ce viață plictisitoare poate avea un om ca sa isi valideze existența printr-o pereche de bikini. Atunci cand nu exista caracter, considera ca, compensează cu o lenjerie? Hal de om.
Deci menționez ca nu este zona de sarme comune, este o zona verde in fata geamului si avem sarma noastra de langa geam precum au aproape toata lumea. Unii oameni oare atat au in cap? Sa creada ca cu o pereche de bikini pot aduce o posibila discuție in orice fel de relație? Fie ca este una sănătoasă sau una in care exista mai des neintelegeri?!
Ce parere aveti despre așa specie de om.

4 răspunsuri:
| aNiMeLifEMAL2050 a răspuns:

Am folosit emoticoane si imi apare in locul locul lor "?". Am zis sa menționez in cazul in care asa va apare si voua.

| Adry05 a răspuns:

Aparent i-a ieșit gluma din moment ce a trezit atâta frustrare în tine de ai simțitt nevoia să scrii atât aici
luai un băț îi agățai și aruncai, mare lucru. sunt oameni care fac lucruri și mai groaznice în lume

| TheGentleman a răspuns:

Poate au căzut de la vecinii de la etajele superioare

| AliGab a răspuns:

Vreun copil adolescent care a vrut sa faca vreo gluma nesarata iar dumitale te-ai iritat toata. Cine stie la cate geamuri nu o fi facut asta. Daca a mai gasit si intrebarea ta pe TPU, cred ca rade copios rolling on the floor