Ce îmi zici tu în locul lui?
Ai mai pus problema asta:
https://www.tpu.ro/......de-6-luni/
E clar ca nevoile tale nu sunt indeplinite in relatia asta si acumulezi frustrari.
Fii asertiva, spune-i cum te simti cand el nu face gesturile astea.
Spune-i ca toata situatia asta nu e ceea ce-ti doresti.
Esti dispusa sa inchei capitolul asta?
Tu alegi parteneri care se aseamana cu tatal tau pentru ca asta cunosti, retraiesti relatia cu tatal tau.
Daca vrei relatii sanatoase, trebuie sa vindeci traumele din copilarie. Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
Înțeleg ce spui,însă te-ai gândit că e și vina ta? Uite,scuză-ma că te iau prea tare deodată,dar chiar poate ai o parte de vina, de ce zic asta?
Când ai nevoie de ceva, cum ii comunici "Uite iubitule, mi-ar placea daca" sau îl iei cu "hai mă că ți-am zis ce aveam nevoie, chiar atât de mult cer?" Sau "atât am cerut și eu și nu ai fost capabil nici de atât"
Zic asta pentru că aceste 2 propoziții sunt declarație de război în capul lui!
Dacă ție ti-ar vorbi pe un asemenea ton,cu asemenea cuvinte,care ar fi reacția ta imediată? Probabil te izolezi,probabil ripostezi,dar în toate cazurile se întâmplă să se rupă ceva in tine,incepe să te doară,sa nu mai vezi omul acela cu același ochi,un fel de moartea iubirii mai lentă.
Poate omul ăla nu îți zice nimic direct,sa nu te jignească,de frica sau eu știu,dar nu înseamnă că nu-l afectează.
Știi de unde deduc eu asta?
Din obsesia lui pentru munca.
Și-a construit o dependenta "sănătoasă" pentru a scăpa de gura ta,de reproșurile tale.
Eu sunt sigur că a avut măcar cea mai mică intenție de a te face sa te simți fericită,dar,se pare că nu prea ii mai pasa daca ești fericită sau nu, pentru că,atenție,nici ție nu îți pasă sa fie el fericit!
Vezi tu,noi oamenii zicem una,facem alta.
Zicem că iubim,că vrem binele cuiva,dar jignim și criticam,nu suntem mulțumiți,vrem cât mai mult,fara sa ne uitam și la persoana din fata noastră.
Când iubești cu adevărat,jignirile trebuie șterse din cap.Ele sunt moartea relației.
Poate că așa ai văzut și în familia ta,dar te ai uitat la părinții tăi, ei sunt fericiți cu genul asta de abordare?
Nu te judec, critic, ci încerc să îți explic o alta viziune, o viziune obiectivă.
Sper sa îți fie cu folos!
Numai bine!
Eu nu m-as grăbi sa trag concluzii pripite! De unde știi ca el nu muncește pentru a face rost de bani sa te ducă intr-un loc frumos sau sa îți cumpere un cadou frumos! Gândește-te și la posibilitatea asta
Da cum mi-a luat și de ziua mea în Ianuarie şi de Valentin's Days şi Dragobete şi cum mia urat şi o primăvară frumoasă pe 1 martie sau să îmi de a un mărțior, parcă îl costă ceva banii să îmi de a azi mesaj cu "La mulți ani" în fine m-am plictisit să stau după el şi să aştept
Prost ar fi daca ar mai veni la tine, cu gandirea asta a ta.
Serios atunci e treaba lui eu nu stau să mă rog de el să vină la mine
Nu mi pasă, să fie sanătos dacă asta crede
Între voi nu există nici comunicare, din moment ce nu ți-a spus de ce nu îți poate lua cadou, știu că ai mai postat ceva de genul mai demult. Înțeleg, hai să zici că care nevoie neapărat de bani, că are o urgență, dar să nu îți zică nici măcar La mulți ani, asta chiar mi se pare aiurea.
Pai și mie mi se pare foarte aiurea şi îmi bagă mie scuza cu munca îi dau și eu seen de acum şi îi bag și eu scuza tot cu munca
Nici atunci
Dai papuci atunci. Unde ai gasit asa specimen chitros?
El ma găsit pe mine
Nu cred ca te-a cautat prea mult.
In general barbatii / baietii nu sunt foarte "dulci" in chestiile alea, sunt mai reci / isi rezerva momentele de a spune pe nume sentimentelor.
Ai putea sa inveti cum isi manifesta el iubirea (nu in sensul acela, ci de sentiment) si cu timpul probabil se va schimba asa cum ti-ai dori
Neh nici măcar nu prea mă bagă în seamă nu prea vorbește cu mine ce relație e asta e una făcută la mișto e clar oricum nu iese nimic cu el
Atunci ai deja raspunsul, elibereaza locul si pune pe cineva demn
Așa mă gândeam și eu
Daca te-ai plictisit de el de ce nu dai next? E mai simplu, daca ramai cu el te plictisesti si tu, il plictisesti si pe el. Daca omul vrea sa se focuseze pe el de ce mai stai odrasla? Cumpara-ti singura o ciocolata si un trandafir si aia e
Pai el suține că vrea să fim împreună dar nu văd nimic din partea lui alt ceva în afară faptului că se dă ocupat mereu
Inseamna ca il doare fix undeva de tine. Nu stiu nici tu cum te comporti fata de el ca sa iti spun ca " e corect sau nu e corect". Poate si tu faci ceva care pe el il deranjeaza, astfel face chestia asta ca sa te indeparteze. Iubitul meu nu are mamă si i-a adus mamei mele un buchet de flori...
Eu încerc să fiu drăguță să fac chestii care îi plac și să fiu pe placul lui pur și simplu
Pai... nu iti prea iese avand in vedere faptul ca iti dă jet
E probema lui sunt multe alte persoane care îşi doresc să fie cu mine
Cu o astfel de mentalitate nu o sa ajungi departe, daca lucrurile materiale conteaza mai mult pentru tine decat iubitul tau, atunci nici nu ma mir ca relatia voastra scartaie.
Schimba placa si fi mai intelegatoare, invata sa oferi fara sa ceri nimic in schimb, ofera-i spatiu, intelegere, suport si o sa vezi ca relatia voastra se va imbunatati.
Nu totul se invarte in jurul tau. Iubitul tau are niste responsabilitati.
Daca mergi pe a doua cale, poti sa ii pui cruce relatiei.
Eu am spus că nu mi-a zis La mulți ani nu că nu mi-a luat cadou, cu cadoul trecem peste nu e neapărat
Uite că nu vreau să fiu înțelegătoare că nu mi-a zis La mulți ani sunt 3 cuvinte până la urmă ce era aşa greu, dacă eu trebuie să trec peste principle mele pentru a avut o relație cu el atunci nu mersi
Ce conteaza mai mult? Un la multi ani spus intr-o zi oarecare sau imbratisarea lui? Nu conteaza ce zice, conteaza cum te face sa te simti langa el. Daca te simti iubita, atunci nu conteaza ca nu iti si zice ca te iubeste.
Nici nu mă simt nici nu îmi zice. Despre asta ce părere ai?
Atunci trebuie sa iti cauti un iubit care sa iti ofere ceea ce ai nevoie, insa nu uita ca si tu trebuie sa ii oferi acelasi lucru.
Sunt conştintă de asta
Mie imi pare ca tu esti putin narcisista. De unde stii ca baiatul nu pregateste ceva pe ascuns? Asta fac multi barbati. Surprizele nu se spun doar cand e momentul potrivit. Tu si majoritatea femeilor, va pasa doar de lucruri financiare. Cum ar fi daca el s-ar astepta de la tine sa-i dai zilnic sume de bani?
Eu nu am zis de niciun cadou și de nimic finaniciar, eu mam supărat pe el pentru că nu mi-a zis la mulți ani
Asta este o singura chestie care nu-ti convine la el, pune si tu in balanta toate chestiile car iti plac la el cu toate chestiile care nu iti plac si decide tu ce sa faci mai departe, il ierti sau nu.
Le pun public să le vezi și tu
-Ce nu îmi place la el:
Nu îmi dă atenție și nici un fel de afecțiune,mă pune să mă vopsesc îmbrac ca fat x sau y,nu îmi dă cadou cu absolut nicio ocazie, e prea ocupat cu munca de parcă ar fi firma lui şi îl interesează foarte mult,dacă îi spun că nu îmi place ceva legat de el zice că nu are ce să îmi facă, fumează mult și iese în fiecare zi în oraş şi cam pe asta se duc toții banii lui, nu îmi place unde stă are baia şi bucătăria la comun și eu okey pentru mine ca fată de asta nici nu prea merg la el, nu îmi place pentru că niciodată nu am observat să facă ceva orice pentru mine şi mă plictişeşte cum e doar pus pe distracții cu prietenii, nici aspectul fizic nu e prea plăcut față de mine, mi se pare că face multe greșeli în viața lui
-Ce îmi place la el:
Nici eu nu ştiu și nici nu știu pentru ce stau cu el
De asta e bine sa te cuplezi cu o persoana pe care o cunosti nu cu un necunoscut care te intreaba daca vrei sa fii iubita lui. Nu stiu ce sfat sa iti dau pentru ca nu stiu exact situatia voastra, doar pentru ca am vorbit 2 minute cu tine pe subiectu asta nu inseamna ca stiu toate punctele de vedere. Oricum incearca sa nu te consumi prea tare pe tema asta.
Nici nu o fac pe mine a început să mă plictisească un pic o mai duce și dispare
Buna fata! Am trecut prin probleme asemanatoare intr-o fosta relatie si iti zic ce mi-as fi dorit sa mi se zica mie: Actiunile lui vorbesc mult mai tare, decat orice ar putea spune in cuvinte. Cel mai corect ar fi sa te intrebi daca iti doresti ca persoanele pe care le iubesti sa fie intr-o relatie ca a ta. Asa iti poti da singura raspunsul corect.
E chiar o idee bună, mulțumesc