| perfectgirl7 a întrebat:

Bună voiam vi se pare corect că iubitul vostru după ce că nu vă dă nimic de 8 martie nici să nu vă trimită un mesaj cu la mulți ani, asta mi sa întumplat mie azi un mesaj nu am primit de la el şi când i-am dat eu mesaj să îi amintesc a spus că el nu are grija la 8 martie că el e la muncă adică pe mine asta mă enerveză rău de tot muncă e mai importantă ca iubita sau cum dacă e aşa găsesc şi eu alt băiat mai important de cât el să îi arât cum stă treaba

43 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Prost ar fi daca ar mai veni la tine, cu gandirea asta a ta.

| darrio2007 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Nu cred ca te-a cautat prea mult.

| BitchInRedDress a răspuns:

Mie imi pare ca tu esti putin narcisista. De unde stii ca baiatul nu pregateste ceva pe ascuns? Asta fac multi barbati. Surprizele nu se spun doar cand e momentul potrivit. Tu si majoritatea femeilor, va pasa doar de lucruri financiare. Cum ar fi daca el s-ar astepta de la tine sa-i dai zilnic sume de bani?

| perfectgirl7 explică (pentru BitchInRedDress):

Eu nu am zis de niciun cadou și de nimic finaniciar, eu mam supărat pe el pentru că nu mi-a zis la mulți ani

| perfectgirl7 explică (pentru IL0VEDINER0):

E probema lui sunt multe alte persoane care îşi doresc să fie cu mine

| perfectgirl7 explică (pentru darrio2007):

Serios atunci e treaba lui eu nu stau să mă rog de el să vină la mine

| Kiran a răspuns (pentru perfectgirl7):

Atunci ai deja raspunsul, elibereaza locul si pune pe cineva demn

| perfectgirl7 explică (pentru Kiran):

Așa mă gândeam și eu

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai mai pus problema asta:
https://www.tpu.ro/......de-6-luni/
E clar ca nevoile tale nu sunt indeplinite in relatia asta si acumulezi frustrari.
Fii asertiva, spune-i cum te simti cand el nu face gesturile astea.
Spune-i ca toata situatia asta nu e ceea ce-ti doresti.
Esti dispusa sa inchei capitolul asta?

Tu alegi parteneri care se aseamana cu tatal tau pentru ca asta cunosti, retraiesti relatia cu tatal tau.
Daca vrei relatii sanatoase, trebuie sa vindeci traumele din copilarie. Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html

| Anyta_Ana_1988 a răspuns:

Buna fata! Am trecut prin probleme asemanatoare intr-o fosta relatie si iti zic ce mi-as fi dorit sa mi se zica mie: Actiunile lui vorbesc mult mai tare, decat orice ar putea spune in cuvinte. Cel mai corect ar fi sa te intrebi daca iti doresti ca persoanele pe care le iubesti sa fie intr-o relatie ca a ta. Asa iti poti da singura raspunsul corect.

Răspuns utilizator avertizat
| perfectgirl7 explică (pentru Anyta_Ana_1988):

E chiar o idee bună, mulțumesc

| Hyperion7 a răspuns:

Înțeleg ce spui,însă te-ai gândit că e și vina ta? Uite,scuză-ma că te iau prea tare deodată,dar chiar poate ai o parte de vina, de ce zic asta?
Când ai nevoie de ceva, cum ii comunici "Uite iubitule, mi-ar placea daca" sau îl iei cu "hai mă că ți-am zis ce aveam nevoie, chiar atât de mult cer?" Sau "atât am cerut și eu și nu ai fost capabil nici de atât"
Zic asta pentru că aceste 2 propoziții sunt declarație de război în capul lui!
Dacă ție ti-ar vorbi pe un asemenea ton,cu asemenea cuvinte,care ar fi reacția ta imediată? Probabil te izolezi,probabil ripostezi,dar în toate cazurile se întâmplă să se rupă ceva in tine,incepe să te doară,sa nu mai vezi omul acela cu același ochi,un fel de moartea iubirii mai lentă.
Poate omul ăla nu îți zice nimic direct,sa nu te jignească,de frica sau eu știu,dar nu înseamnă că nu-l afectează.
Știi de unde deduc eu asta?
Din obsesia lui pentru munca.
Și-a construit o dependenta "sănătoasă" pentru a scăpa de gura ta,de reproșurile tale.
Eu sunt sigur că a avut măcar cea mai mică intenție de a te face sa te simți fericită,dar,se pare că nu prea ii mai pasa daca ești fericită sau nu, pentru că,atenție,nici ție nu îți pasă sa fie el fericit!
Vezi tu,noi oamenii zicem una,facem alta.
Zicem că iubim,că vrem binele cuiva,dar jignim și criticam,nu suntem mulțumiți,vrem cât mai mult,fara sa ne uitam și la persoana din fata noastră.
Când iubești cu adevărat,jignirile trebuie șterse din cap.Ele sunt moartea relației.
Poate că așa ai văzut și în familia ta,dar te ai uitat la părinții tăi, ei sunt fericiți cu genul asta de abordare?
Nu te judec, critic, ci încerc să îți explic o alta viziune, o viziune obiectivă.
Sper sa îți fie cu folos!
Numai bine!