| perfectgirl7 a întrebat:

Bună vreau să vă cer părerea despre o situație, eu aveam un iubit eram de ceva timp împreună și acum ma părăsit pentru una cu 3 copii, vi se pare corect cum a procedat? Mie mi se pare că nu e sănătos la cap acum să nu veniți la mine cu vezi doamne cât se iubesc că nu vă cred până la urmă sunt 3 copii la mijloc nu unul singur sau doi şi mi se pare ceva exagerat eu nu am niciun copil sunt tânără consider că arât bine aia e una de a născut primul copil la 15 ani şi e mai urâtă ca mine

24 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De unde stim câ cei trei copii nu sunt ai lui? Și l-a apucat dorul de ei?

| perfectgirl7 explică (pentru darrio2007):

Pentru că femeia aia a avut pe altul înainte are poze din anii trecuți cu alt bărbat

| darrio2007 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Asta nu inseamnă că a avut copiii cu el.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, cu ce esti tu mai breaza decat aia cu 3 copii, ca amandoua aveti acelasi gen de pasarica, de care barbatul ala este interesat.
Un iubit este doar unul care merge cu sexuitul pe la femei, ca azi esti tu si maine-i alta, este acelasi lucru pentru el, mai ales daca aia stie sa-l satisfaca sexual mai bine ca tine.
Eu spun sa vezi partea buna a lucrurilor si sa te bucuri ca ai scapat de un curvar, fiind libera sa-ti cauti un alt barbat, dar de data asta sa alegi cu mintea, evitand sa repeti greseala din trecut.

| Violleta2022 a răspuns:

Am gasit video-ul care-ti explica: "De ce te inseala barbatul cu una mai urata decat tine"

https://www.facebook.com/reel/1095279968791730

| GabiDumitrescu a răspuns:

... dar ce ii faceai tu? Sau mai bine zis ce ii face aia si nu ii faceai tu? Il asculta? Ii ofera liniste si intelegere si nu are pretentii de printesa? O suge? Nu o doare in general capul? Nu stiu, sunt diverse variante. Sau poate nu e sanatos la cap, cum zici tu.

| relian a răspuns:

O fi mai urata ca tine, dar e mai buna la pat, barbatu tau nu s-a dus la aia sa joace table sau sah? de asta te-a lasat si s-a dus la alta, aia stie ce sa-i dea, cum sa-i dea.
Daca tu crezi ca e de ajuns sa fii frumoasa si gata, te inseli amarnic, nu sta nimeni cu o poza in casa, in pat, mai ales in pat, degeaba esti tinara, daca nu esti si nelinistita?

La fel si o femeie, nu va sta cu un barbat daca ala nu o lucreaza bine, sau daca nu are cu ce sa o lucreze, sa stea ca fratii, sau cum?
Despre asta este vorba, nu despre copiii, ala nu s-a dus la femeia ce spui ca are copiii, s-a dus cai da aia ce are el nevoie, ce tu nu-i i-ai dat, ori n-a fost de ajuns.
Putea aia sa aiba si 15 copiii, ala tot se ducea, acu pricepi? Arati mai bine, dar degeaba arati.
Tu ai vazut ca sunt femei frumoase care sunt singure? Sint si vedete, femei sau barbati cunoscuti care sunt singuri, oare de ce? Ghici ciuperca cei? asa ma duc, cumpar un poster cit usa, il lipesc pe usa si spun ca am femeie.

Femeie nu inseamna sa fii doar cu prezenta, ca ararti tu bine, asta se intampla odata, prima data, cand esti atras, este adevarat, atractia fizica conteaza foarte mult, dar daca dupa nu ai si altele, ramai si te uiti in sus la Luna, depinde si de partener, daca te potrivesti, apoi si caracter, nu e totul prezenta, este totul doar pentru inceput cand trebuie sa fii atas, dar apoi cunosti si vezi, este buna pentru mine, este ala bun pentru mine, ma simt multumita, multumit? Daca nu pleci, cauti altceva.

Exact asta s-a intamplat in cazul vostru.Tu erai multumita de el, pentru ca ai nevoile tale, dar el se pare poate mai mult decat ai tu nevoie, plus nevoile lui, asa ca omu s-a simtit neimplinit si s-a dus la alta sal implineasca?
Asta este viata, cauta si tu pe cineva cu nevoi ca alea tale, care sa te accepte asa cum esti, cu ce ai, cu ce stii si totul o sa fie minunat, iti garantez.
Bafta.

| perfectgirl7 explică (pentru relian):

Nici nu eram mulțumită de el dar nu l-am părăsit pentru unul cu copii

| minrest a răspuns:

Sunt doua lucruri diferite, pe de o parte a rupt relatia cu tine, care nu mergea, iar pe de alta parte acum e cu o femeie care are trei copii, iar asta este numai treaba lor.

| johnnny123 a răspuns:

Tu câți iubiți ai avut anul ăsta?

În februarie ți-a picat cu tronc un curier. În martie aveai un iubit care nu-ți lua cadouri. Tot în martie te-ai despărțit de ăla și te-ai combinat cu altul din satul vecin. Apoi l-ai avut pe iubi-bubi care nu te lăsa la muncă. Apoi un iubit care s-a despărțit de tine pentru că te suspecta că-l înșeli. Acum iubitul care te-a părăsit pentru una cu 3 copii.

Nu sunt cam mulți "iubiți" pentru o perioadă de 6 luni?

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este sănătos la cap.

| Robert2526 a răspuns:

Eu cred ca de fapt aia e sotia si era cu ea de dinainte sa fie cu tine, dar tu doar acum ai aflat.

Daca nu...e un tampit

| perfectgirl7 explică (pentru Robert2526):

Nu a fost soția lui acum a cunoscut-o şi el ea avut pe altul înainte are o grămadă de poze cu alt bărbat cu care are și copii

| Kiran a răspuns:

Ei doi nu s-au casatoric, sunt doar impreuna pentru ca poate fi explicatia ca si-ar fi dorit o "mama", tu banuiesc ca esti inca tanara si spre deosebire de o femei cu 3 copii ce o maturizeaza si oboseste psihic, tu ai un mod mai agresiv de a iti spune parerea dar nu neaparat din rautate, ci din a face viata mai interesanta si nu monotona. El banuiesc ca si-a dorit lucruri stabile, ce doar o femeie trecuta prin viata si cu experienta o poate oferi.

| Whitte a răspuns:

Oare nu cumva aia e mai linistita, mai gospodina? Ca nu numai sexul tine barbatul pe langa casa.

| perfectgirl7 explică (pentru Whitte):

Eu am făcut tot ce mi-a cerut inclusiv să nu mai țin legătura cu fratele meu pentru că îl deranja e treaba lui dacă nu ia convenit și a plecat

| Peli75 a răspuns:

Păi asta e viata! Eu zic să te bucuri că nu a făcut o mai târziu, după ce vă căsătoreați sau poate chiar după ce aveai copii cu el. Cât despre el, nu știu ce e în capul lui. Eu nu m-aș cupla cu una cu copii sincer, mai ales în stadiul de acum că nici nu am iubită?

| perfectgirl7 explică (pentru Peli75):

Pai aia zic şi eu ce o fi în capul lui nu mă deranjează că ma părăsit nu îl înțeleg de ce pentru asta mi se pare atât de ciudat

| Elaz78 a răspuns:

O femeie cu 3 copii nu are foarte multe pretenții și cu siguranță are mai multă experiență de viață…
n a ales o pentru aspectul fizic ci pentru ceea ce i oferă fără să pretindă prea mult…
n ai pierdut nimic…

| perfectgirl7 explică (pentru Elaz78):

Nici eu nu aveam pretenții şi nu mă deranjează că ma părăsit neapărat dar ma şocat cu cine să cuplat acum

| MercyAngel a răspuns (pentru perfectgirl7):

S-a! Așa se scrie corect.

| perfectgirl7 explică (pentru MercyAngel):

Mersi