| MarceaElena a întrebat:

a mai pierdut cineva o sarcina la 8 luni? Care a fost cauza?

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Asta inseamna ca a murit bebele in pantece la 8 luni? Ca de avort nu poate fi vorba, ci de nastere prematura. Cunosc cazuri de nastere prematura la 7 luni in care copii au supravietuit fara probleme. Cred ca trebuie sa fie groaznic sa traiesti pierderea copilului tau in 8 luni de sarcina. Imi pare nespus de rau pentru pierdere sad.

| MarceaElena explică (pentru AliGab):

Da copilul a murit la 8 luni si doua saptamani. Pana atunci totul a decurs normal, am mers la un ultim control de rutina si atunci am aflat ca copilul este mort. Este groasnic dar nu reusesc sa imi dau seama dc mai dureaza ceva pana o sa merg la medic sa aflu si rezultatul autopsiei de aia am intrebat aici sa vad daca a mai patit cineva ca mine. Este groaznic. Iti multumesc pentru raspuns

| AliGab a răspuns (pentru MarceaElena):

Chiar imi pare rau ca ti s-a intamplat acest lucru sad

| alexpodeanu a răspuns (pentru AliGab):

Eu am pierdut un baiat in vara lui 2007; iubita mea era in 9 luni,mai avea cam o saptamana pana sa nasca,dar se pare ca inima copilului a cedat,asa ne-au spus dupa autopsie; imi pare rau pentru tine Elena, stiu cat e de dureros.
Iar tu, Ali, nu stiu cum esti astazi, am citit si un raspuns de al tau in care spui despre baiatul tau nascut prematur...
Sper sa fie bine...
Va doresc putere sa treceti peste toate si numai bine.

| AliGab a răspuns (pentru alexpodeanu):

Sunt mama unui baiat nascut prematur la 33 de saptamani...restrictie de crestere. S-a monitorizat momentul in care a putut fi scos in viata din pantece. Totul a fost si este inca un cosmar. Operatia cezariana, faptul ca celui mic nu ii functioneaza intestinele si practic nu papa mai nimic, eu nu stiu cum sa imi revin din depresie in urma careia am pierdut lactatia. Imi doresc sa fiu apta pentru fiul meu dar se pare ca nu reusesc. Daca eu as fi mai bine poate si el ar fi mai bine...si tare as dori sa ma "ridic"

| alexpodeanu a răspuns (pentru AliGab):

Nu gasesc cuvinte sa te incurajez...
Stiu ce inseamna suferinta si depresia, eu le traiesc din nou dupa 10 ani,si spun asta pentru ca in prezent am un baiat de un an si noua luni,o minune de copil, pe care il iubesc ca un nebun, dar trec prin ceva groaznic, despre care nu iti pot scrie acum...
Poate altadata...
Iti doresc sa fie totul bine, nu stiu sa spun mai mult...

| AliGab a răspuns (pentru alexpodeanu):

Sa fiti sanatosi si tu si copilasul. Eu sunt obligata sa-mi revin din letargia depresiei, nu de alta, dar viata bebelui meu depinde si de starea mea ca mama pentru ca toata trairea mea se transmite lui prin vizitele mele la el si prin lapte (care si asa este putin) ceea ce inseamna o prelungire a bolii lui.

6 răspunsuri: